Am mai scris si alte articole despre modul in care am decorat pe parcursul timpului casele in care am locuit sau despre ideile pe care le-am dat prietenilor in aceasta privinta.

In principiu, prefer spatiile libere, nicidecum mobila grea, stil baroc sau obiectele de design care sa incarce spatiul.
Acasa in special, consider ca trebuie sa te simti liber, nu incorsetat de hartoage, cratite in exces sau cine stie ce tablouri care inchipuie mortaciuni. Acasa e acasa, spatiul personal, castelul in care te relaxezi.

De data aceasta am insa nevoie de parerea ta, de un sfat, de o idee.
In toamna, am simtit ca lumina din imaginea de mai jos este potrivita dormitorului meu; are un snur lung, inchipuie luna si stelele, de altfel particica a noptii, cu tot cu visele sale mereu frumoase.

dormitor

Cumva insa o vad imbracata in fluturi, dar nu asemanatori jucariilor care atarna ratacite in camera copiilor, ci fluturi prinsi de snurul de plastic, de marimi diferite, dar intr-o perfecta simetrie.

Vizualizez fluturi albastri, roz sau de un verde pal, din material textil, insa cu aripi bine definite, asemeni rochiilor diafane. Plasticul nici nu intra in calcul, este zgomotos si masiv.

Nu elimin nici prezenta buburuzelor.

De ce am ales culorile amintite mai sus? Pentru ca se regasesc de asemenea in draperie si in perdea, iar peretii i-am vopsit cu un galben pai.

Asadar, help!

De unde iau fluturi pentru dormitor?

Comments

3 comentarii la „De unde iau fluturi pentru dormitor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.