Dilema din aceasta dimineata este una tipic feminina: nu am cu ce sa ma imbrac, totul vine ca pe gard pe mine!
Ok si acum sa fac lumina.

Stiti topfffti ca de anul trecut am tot scris pe aici despre dietele mele, despre sport si despre faptul ca vreau sa ajung la greutatea pe care o aveam in 2005. Cat, cat? 58 de kg. Ei bine, mai am inca 6 pana acolo, nu sunt deloc o disco diva INCA, insa in ultimul an am trimis la plimbare peste 10 kg, nici eu nu mai stiu exact. Haine care nu imi mai veneau deloc, acum cad de pe mine si totul este in aer.

Buuuunnn, aseara cand ma tot plangeam de asta, un amic a facut lumina in mintea mea. E ceea ce mi-am dorit pana la urma, nu am motive sa ma plang?! Insa ce fac acum cu toate hainele astea? Am dat cateva din ele, dar mai sunt si altele care imi plac. De modificat nu e cazul ca nu am innebunit. Sa le pastrez in eventualitatea in care am sa ma mai ingras in urmatorii ani, sa…… sa ce?
Si unde ajung? La o colectie in conditiile in care nu sunt adepta unui spatiu aglomerat….

Help!?

Dilema de vineri

Comments

Etichetat pe:                        

Un comentariu la „Dilema de vineri

  • 09/07/2011 la 2:03 AM
    Legătură permanentă

    Fata draga, eu zic sa le modifici. Eu am fost chiar mai suncoasa decat m-ai vazut si cand am mai slabit, le-am dus la o cucoana care a mai taiat din ele, ca eram in aceeasi situatie. Cand incepeam iar sa ma fac cat casa ( mai rau decat sunt, adica, am plecat de la 85 kg…), ma gandeam “Bai, daca o tin asa, iar nu mai am cu ce sa ma imbrac!”…si da-i iar cu regim. Cumva, faptul ca le-am strimtat, “ma trage de maneca” sa nu ma mai ingras excesiv.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.