In 2010, Petrom a realizat cu ajutorul bloggerilor o harta cu peste 800 de recomandari de locuri de vizitat în Romania. Patru echipe au parcurs 6.000 de km, vizitand peste 100 de puncte de interes.

In acest an, “Redescopera Romania” a implicat mai multi romani. Cautarea cheie se desfasoara in cadrul a 5 excursii si este legata de traditiile autentice romaneşti, de locurile mai putin cunoscute ale tarii.

Trei dintre excursii s-au desfasurat deja si am urmarit cu interes intreaga desfasurare de forte, articolele de pe blogurile celor care au calatorit si gandurile lor live cu ajutorul hastagului #dinRomania pe Twitter.

Zilele trecute am scris un top al celor mai frumoase 10 destinatii si astfel am realizat cat de greu imi este sa aleg doar un numar fix de obiective turistice din Romania pe care sa le promovez.

iYli likes this!
iYli likes this!

Stiu, e in functie de gusturi pana la urma, insa in ciuda tuturor drumurilor proaste si a obiectivelor turistice inchise duminica, Romania, are sa ce sa ofere. Ai putina bunavointa doar.

Imi spunea un amic despre faptul ca sunt intelegatoare si buna cu toti necunoscutii, numai cu cei apropiati, cu cei la care tin cu adevarat, nu – si le vanez fiecare greseala.
Cam asa e si cu Romania, facand o paralela.

Dar lupul isi mai schimba si naravul, nu doar parul. 😉
Concluzia e una singura: iYli likes „Redescoperă România” !

“Redescopera Romania” este un proiect Petrom la care s-au alaturat partenerii: Dacia, BCR si Romtelecom, Paralela 45, Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

iYli likes „Redescoperă România”

Comments

Un comentariu la „iYli likes „Redescoperă România”

  • 28/07/2011 la 3:31 PM
    Legătură permanentă

    Buna, mi-ar placea sa-ti arat niste locuri de poveste, niste locuri poate uitate si putin cunoscute, niste locuri in care investitiile ar fi mana cereasca… sunt aici in Moldova.
    Am vrut sa calatoresc si eu in “Calator in Romania” dar am vazut ca nu-i posibil. Daca ai vreme intr-o zi iti trimit povestile mele moldave.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.