Am observat ca articolul cu privire la procedura de schimbare a buletinului este folositor, asa ca astazi te invat care sunt pasii sa schimbi permisul de conducere.

Eu am facut asta saptamana trecuta.
Motivele au fost doua la numar, in primul rand expira si in al doilea rand mi-am schimbat adresa de domiciliu in cartea de identitate. Iti spun asta, pentru ca motivele de schimbare pot fi si altele in cazul tau, asa ca poate ai nevoie in plus si de alte acte.

In principiu, legea cere sa fie aceeasi adresa in ci si respectiv in permis, altfel este posibil sa iei amenda la un control de rutina.

Atentie: in cazul in care ai masina inmatriculata pe o adresa la care ai locuit inainte si implicit a fost trecuta in buletinul anterior, nu trebuie sa schimbi talonul sau cartea de identitate a autovehiculului.

Pentru Bucuresti sau Ilfov trebuie sa ajungi la noul sediu de la Aurel Vlaicu.
Dupa ce cobori din metrou, mergi de te canta toti cucii pe un drum prafuit, asa ca lasa pantofii cu toc acasa. 😀

In cazul in care locuiesti in sectoarele 3 sau 4 si respectiv in Ilfov, ai posibilitatea sa achiti la CEC-ul din cadrul institutiei politiei taxa aferenta schimbarii permisului. Altfel, incearca sa mergi cu hartiuta cu pricina, dovada achitarii acesteia de la orice alt sediu CEC din oras.

Inarmeaza-te cu rabdare pentru ca ai de infruntat o coada destul de lunga, indiferent de ora la care ajungi in Aurel Vlaicu.

Pentru permis urca la etajul 1 si cat astepti completeaza si cererea de schimbare pe care o iei de la informatii de la parter, sau chiar de la etajul 1 de la ghiseul de la care ridici permisul.
Odata ajuns in fata, predai vechiul permis, prezinti o copie dupa buletin odata cu originalul sa-i fie verificata veridicitatea, cererea despre care ti-am povestit mai sus.

O sa ti se faca o poza, ai sa semnezi pe un dispozitiv electronic, iar in maxim doua ore o sa ai un nou permis.
Functionarii de la etajul 1 sunt amabili.

Succes!

De folos si: Cum iei un loc de parcare platit de la primarie. Ghid.i

Cum schimbi permisul de conducere

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.