“Invitatie la vals” este romanul iubirii eterne, al iubirii care dainuie dincolo de moarte, contrar tuturor orgoliilor celor implicati in poveste.

Petrican si Micaela traiesc la maxim, cu pasiune fiecare intamplare pe care o determina oricare dintre ei, intreaga lor existenta este concentrata in jurul nucleului numit “iubire”.

Orgolii si ura, ambitie si dragoste pura se impletesc in randurile cartii scrise de Mihail Drumes, culminand insa, contrar asteptarilor mele, intr-un final nefericit.
In ciuda acestui fapt imi las imaginatia sa zboare cu speranta ca personajele se vor intalni undeva, candva…

Este cartea pe care sa o citesti cu mintea limpede si in niciun caz in urma unei despartiri, pentru ca te va baga in depresie cu siguranta.

am citit “P.S. Te Iubesc” scrisa de Cecelia Ahern este povestea sperantei si a dragostei pierdute.

In urma unei boli, Gerry moare, iar tanara lui sotie, Holly, care isi dedicase viata relatiei in ultimii zece ani, ramane fara vreun punct de reper. Intreaga existenta a fetei insemna Gerry.

“Lacrimi amare i se rostogoleau pe fata si Holly isi stranse mainile in jurul corpului pentru a se alinta…. Pierduta si singura. Plangea pentru Gerry, plangea pentru ea insasi cu suspine amare care faceau s-o doara coastele, ori de cate ori voia sa-si recapete rasuflarea. Nu mai voia sa fie singura…Il voia doar pe el…”

Holly isi regaseste pofta de viata si echilibrul interior alaturi de familie si prieteni si citind cateva luni scrisori secrete pe care Gerry i le lasase sperand ca o vor ajuta sa treaca mai usor peste ruptura suferita.

Povestea este scrisa frumos, simplu, cu dialoguri clare si monologuri interioare pasionale. Este cartea care te invata sa te bucuri de viata, sa ii apreciezi pe cei din jurul tau si sa le arati sentimentele frumoase de cate ori ai ocazia.

Multumesc editurii All care mi-a facut o placuta surpriza daruindu-mi aceasta carte.

“-Eu? Curajoasa? rase Holly. As vrea eu.
-Ba da, esti, insista Ciara. Toata lumea spune acelasi lucru. Ai fost atat de puternica si ai trecut peste toate. Daca eram in locul tau as fi zacut in vreun sant pe undeva”.

Ce carti imi recomanzi?

Doua carti despre iubire pe care le recomand

Comments

Un comentariu la „Doua carti despre iubire pe care le recomand

 • 08/09/2011 la 2:56 PM
  Legătură permanentă

  Jacques Salome- Singuratate in doi nu e pentru noi
  Gabriel Garcia Marques- Povestea tarfelor mele triste
  – Despre dragoste si alti demoni
  Mario Vargas Llosa- Elogiu mamei vitrege
  Elfriede Jelinek- Pianista
  Amelie Nothomb- Uimire si cutremur
  Mineko Iwasaki- Adevarata viata de gheisa

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.