Stiu ca din marile magazine nu lipsesc preparatele traditionale, insa prefer sa le fac singura, chiar daca activitatea in sine imi mananca din timp si respectiv din rabdarea pe care am ratacit-o cu succes 😀 in diminetile verii trecute.
Poate este vorba si de traditie. E safe sa stii ca ai ceva pe care sa te bazezi in cazul in care ramai fara bani sau nu ai chef de gatit.
Cu siguranta insa este vorba de o alimentatie mult mai sanatoasa, mai ales daca stii provenienta ingredientelor.

Cu ardei, rosii, ceapa, dovlecel, morcov, vinete, ardei iute, piper si doar cateva linguri de ulei am pornit operatiunea zacusca.
A fost impartita in trei episoade si evident in sortimente diferite.
E nevoie de multa rabdare sa stai sa coci, sa tai, sa mesteci, sa… sa….?!
Rezultatul este de fiecare data unul gustos, iar iarna prea lunga pentru el.
Ce minunatii pregatesti in aceasta toamna? 🙂

Draga, eu sunt o putoare. Le face Buni pe toate, daca ba, ma duc si cumpar.
😀 Ca sa fie sac-sac am sa pun si reteta in curand. 🙂 pentru Buni, evident :))