Sambata am invitat cativa prieteni la cina.
Am sarbatorit… nu am sarbatorit nimic de fapt, dar ne-am simtit bine ca suntem impreuna, sanatosi si voinici. 😀
Partea cea mai grea a fost sa fac rost de o masa destul de mare, pliabila pe deasupra.
Nu am vreun motiv sa tin una normala in fiecare zi pe aici.
De obicei in casa mea fiecare mananca pe unde apuca, ori frumos pe canapea cu farfuria in brate sau pe masuta joasa de sufragerie stand pe perne.

Am gatit scoici carora le-am alaturat sosuri gata preparate.
Dupa ce am spalat scoicile le-am pus la fiert.

Legumele alaturi de care au fiert scoicile sunt: ceapa, patrunjel, morcov.

Cand scoicile incep sa se deschida este semn ca s-au fiert.
Arata cam asa.

Aminteam mai sus de sosuri.

Am mai facut o salata cu ou careia i-am alaturat paine calda.
Acum nu stiu ce se mananca exact la cina, dar ma bucur ca au avut succes preparatele mele.

