Ce ne face pe noi sa credem ca ne-am gasit soata sau sotul asa cum meritam?
Gura vecinilor sau pur si simplu avem …o revelatie prin care ni se deschid ochii si ne dam seama ca avem o casnicie cu persoana visata?

O vorba din batrani zice: “orice sac isi are peticul si orice petic isi are sacu`“.

In acest caz, se completeaza unul pe celalalt.

Adica daca barbatu-i mai muncitor si trebaluieste prin gospodarie, are mari sanse sa isi ia in batatura o sotie preocupata cu propriu-i aspect fizic: manichiura, pedichiura, coafor (asta in caz ca familia traieste la oras).

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!

Daca femeia-i mai muncitoare, poate avea si ea nesansa sa-si ia un mascul care pe langa faptul ca nu prea face nimic in casa, mai vine si cu faza scurta, facut la trompeta si cu chef de interpelari pe te miri ce tema inventata in acel moment.

Ce te faci tu, ca barbat daca te-a “cadorisit” Bunul Dumnezeu, cu ceea ce meriti?

Adica cu o nevasta puturoasa, betiva si curva?!
Noi, barbatii suntem rai de paguba in acest sens, dar nu avem ce face.

Am primit, pastram, ca la batranete sa aiba cine ne aduce o cana de apa la capu`patului.
Apa, in cazul ca cel care o aduce este treaz si nu confunda alte lichide cu apa, cum ar fi uleiul si sa te tii apoi, ca iese din tine tot raul, cu sudame, la adresa sacagiului, sau “sacageoaicei” care a gresit itinerariul si mana cu care sa toarne in cana.

Tine apoi descantec de umflatura!

Orice sac isi are peticul 😀

Comments

8 comentarii la „Orice sac isi are peticul :D

 • 02/11/2011 la 1:48 PM
  Legătură permanentă

  Daca intri cat poti de mult in dedesubturile unei relatii, de orice fel, ai sa vezi ca oamenii sunt mai mult asemanatori decat diferiti. Ceva ii tine legati, chiar si pe directorul de banca si pe sotia lui, pedichiurista la origini. Asta cu “vai saraca, ce barbat are” sau “vai saracul, ce sotie are”, e praf in ochi. Fiecare are exact ce merita, exact lucrul dupa care sufletul lui tanjeste, uneori fara ca nici macar persoana respectiva sa isi dea seama.

  Răspunde
  • 04/11/2011 la 11:44 AM
   Legătură permanentă

   …Cu bataia nu sunt de acord! Suntem fiinte rationale. Daca ceva nu merge si nu merge,te lasi pagubas nu aplici corectii fizice. Zicala aia cum ca fieru` se bate pana-i cald,nu se potriveste in acest caz.

   Acelasi Vlad. 🙂

   Răspunde
 • 13/11/2011 la 2:40 PM
  Legătură permanentă

  Sper sa nu ajungi sa cunosti o femeie, careia nu ii mai tace gura, indiferent ce ai zice sau ai face, ca sigur ai sa ii sapi una peste bot. Intrebarea era ce faci cand rationalul nu mai este de ajuns, intrucat consoarta are o predispozitie spre discursuri lipsite de logica, pe ton ridicat, sau spre lipsa de compromis si acceptare a partenerului, asa cum este el si duce o permanenta lupta apriga, spre schimbarea acestuia.

  Răspunde
  • 13/11/2011 la 3:48 PM
   Legătură permanentă

   Eh,Sorana…Am cunoscut-o si am avut “reprezentatii” aproape zilnice! Se iscau vorbe duioase din orice dar in cele din urma, am scapat! RIP 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.