Ce ne face pe noi sa credem ca ne-am gasit soata sau sotul asa cum meritam?
Gura vecinilor sau pur si simplu avem …o revelatie prin care ni se deschid ochii si ne dam seama ca avem o casnicie cu persoana visata?

O vorba din batrani zice: “orice sac isi are peticul si orice petic isi are sacu`“.

In acest caz, se completeaza unul pe celalalt.

Adica daca barbatu-i mai muncitor si trebaluieste prin gospodarie, are mari sanse sa isi ia in batatura o sotie preocupata cu propriu-i aspect fizic: manichiura, pedichiura, coafor (asta in caz ca familia traieste la oras).

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!

Daca femeia-i mai muncitoare, poate avea si ea nesansa sa-si ia un mascul care pe langa faptul ca nu prea face nimic in casa, mai vine si cu faza scurta, facut la trompeta si cu chef de interpelari pe te miri ce tema inventata in acel moment.

Ce te faci tu, ca barbat daca te-a “cadorisit” Bunul Dumnezeu, cu ceea ce meriti?

Adica cu o nevasta puturoasa, betiva si curva?!
Noi, barbatii suntem rai de paguba in acest sens, dar nu avem ce face.

Am primit, pastram, ca la batranete sa aiba cine ne aduce o cana de apa la capu`patului.
Apa, in cazul ca cel care o aduce este treaz si nu confunda alte lichide cu apa, cum ar fi uleiul si sa te tii apoi, ca iese din tine tot raul, cu sudame, la adresa sacagiului, sau “sacageoaicei” care a gresit itinerariul si mana cu care sa toarne in cana.

Tine apoi descantec de umflatura!

Orice sac isi are peticul 😀

Comments

8 thoughts on “Orice sac isi are peticul :D

 • 02/11/2011 at 1:48 PM
  Permalink

  Daca intri cat poti de mult in dedesubturile unei relatii, de orice fel, ai sa vezi ca oamenii sunt mai mult asemanatori decat diferiti. Ceva ii tine legati, chiar si pe directorul de banca si pe sotia lui, pedichiurista la origini. Asta cu “vai saraca, ce barbat are” sau “vai saracul, ce sotie are”, e praf in ochi. Fiecare are exact ce merita, exact lucrul dupa care sufletul lui tanjeste, uneori fara ca nici macar persoana respectiva sa isi dea seama.

  Reply
  • 03/11/2011 at 4:27 PM
   Permalink

   Cine se aseamana se aduna. Mare adevar mon cher . 🙂

   Reply
 • 02/11/2011 at 1:50 PM
  Permalink

  …chiar daca uneori, acest lucru se numeste “corectie” prin bataie, sau mai stiu eu ce alte drame.

  Reply
  • 04/11/2011 at 11:44 AM
   Permalink

   …Cu bataia nu sunt de acord! Suntem fiinte rationale. Daca ceva nu merge si nu merge,te lasi pagubas nu aplici corectii fizice. Zicala aia cum ca fieru` se bate pana-i cald,nu se potriveste in acest caz.

   Acelasi Vlad. 🙂

   Reply
 • 02/11/2011 at 3:19 PM
  Permalink

  Si-un sac petecit se poate umple. Acu` depinde de petec si cum a fost el cusut…:) O zi faina. Cu drag Vlad,extensia lui iYli

  Reply
 • 13/11/2011 at 2:40 PM
  Permalink

  Sper sa nu ajungi sa cunosti o femeie, careia nu ii mai tace gura, indiferent ce ai zice sau ai face, ca sigur ai sa ii sapi una peste bot. Intrebarea era ce faci cand rationalul nu mai este de ajuns, intrucat consoarta are o predispozitie spre discursuri lipsite de logica, pe ton ridicat, sau spre lipsa de compromis si acceptare a partenerului, asa cum este el si duce o permanenta lupta apriga, spre schimbarea acestuia.

  Reply
  • 13/11/2011 at 3:48 PM
   Permalink

   Eh,Sorana…Am cunoscut-o si am avut “reprezentatii” aproape zilnice! Se iscau vorbe duioase din orice dar in cele din urma, am scapat! RIP 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.