Femeile spun ca barbatii sunt porci de fiecare data cand se simt neintelese, de fiecare data cand nu vor sa fie sincere fata de ele insele, sau nu stiu de fapt sa isi exprime dorintele. De fiecare data cand si-o iau in freza din cauza propriei prostii.

Barbatii spun ca femeile sunt curve, doar atunci cand nu au reusit sa le futa.

La inceputul unei relatii e pasiune, e dorinta, la inceputul oricarei relatii e speranta.
Dupa cativa ani insa, speranta umbla singura noaptea pe strazi, cat timp pasiunea isi inoada frustrarile in bratele altcuiva.

Pe lumea asta totul pleaca dintr-o minciuna imbracata in rochie de mireasa si fiecare orgoliu isi gaseste rasplata atunci cand te astepti mai putin.

Concluzia mea e ca nu exista nici porci si nici curve, totul depinde de circumstantele in care se petrece o intamplare sau alta, de capacitatea de intelegere a celor implicati.

In cultura fiecarui popor exista o poveste a porcului imbracata intr-o alta piele, sau povestea Cosanzenei care traieste fericita langa printul care nu amesteca niciodata rufele albe cu cele colorate in masina de spalat.

Cum se sfarsesc de fapt basmele….

Am primit fotografiile pe mail.

Cum se sfârşesc de fapt basmele…

Comments

Etichetat pe:                        

2 comentarii la „Cum se sfârşesc de fapt basmele…

 • 28/11/2011 la 6:49 PM
  Legătură permanentă

  Ce va de genu` fabulei aleia… in care vulpea nu a avut destula detenta, sa haleasca strugurii si a dat repede, vina pe struguri cum ca sunt acri!

  Răspunde
 • 29/11/2011 la 3:07 PM
  Legătură permanentă

  Dramele de genul asta mi le traduc prin notiunea de iresponsabilitate, la ce mama naibii ii incurci pe altii, daca TU nu stii ce vrei ?
  Pe de alta parte, referitor la basme, filmele, melodiile de la radio, ne invata ca dragostea fara suferinta nu e posibila si ca dragostea adevarata e cuantificata in cantitatea de suferinta pe care ti-o aduce. Idee pe cat de falsa, pe atat de toxica.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.