Cum am tot scris si altadata, consider ca alaturi de detergent, parfum, dulceata sau benzina, hainele intra in aceeasi categorie a consumabilelor.

Moda revine odata la X ani si chiar daca nu tii cont de regula asta, cea personala “moda inseamna doar ceea ce imi place mie” troneaza in aspectul exterior al personajelor alaturi de care te invarti zi de zi.

Oricat de mult mi-ar fi placut in urma cu X luni perechea aia de sandale cumparata din Milano, capitala modei europene, astazi ma uit cu scarba la ele si imi doresc altele si altele de fiecare data cand le inlocuiesc imaginea cu realitatea culeasa din vitrina vreunui magazin.

Niciodata nu imi hotarasc tinuta vestimentara cu o seara inainte de evenimenul Y sau de intalnirea Z; las totul pe baza intuitiei si a momentului de dinainte; uneori gasesc fix ceea ce mi se potriveste starii de spirit din acel moment, alteori nimic nu imi place.

E complicat sa fii femeie, e complicat sa fii mereu shik si sa faci fata concurentei cu propriile idei sau dorinte vestimentare.

E drept, nu de fiecare data bugetul permite fix rochita dorita sau haina visata, insa, am gasit mereu la MiniPrix hainute potrivite la preturi rezonabile.
Si pentru ca nu e zi sa nu ajung in judetul Ilfov, cu prieteni sau la parinti, astazi, va propun voua celor care locuiti in acest judet sa il aduceti pe Mos Craciun mai aproape printr-un vot.

Caravana MiniPrix va colinda pe 10 si respectiv 11 Decembrie judetul castigator.

Caravana Zapezii MiniPrix

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.