Traim in secolul informaticii, anumite gadegeturi au devenit indispensabile vietii noastre de zi cu zi, iar printre acestea sunt se afla la loc de frunte telefonul mobil.

Ne-am obisnuit sa ii simtim prezenta fie in buzunarul hainei,in poseta sau sub perna in timp ce dormim.
Telefonul mobil a ajuns sa ne influenteze viata viata de zi cu zi…

Suntem gasiti de corespondent oriunde ne-am afla.
Asta daca undele electromagnetice sunt receptionate de antena telefonului nostru.

De curand, a fost lansat pe piata, mai exact in data de 12 iul.2011 telefonul metalic ultra slim numit Allview S4 Steel.
Dotat cu o camera de 3,2Mp cu blitz si posibilitatea de conectare la internet prin GPRS, este un telefon cu un “gabarit” foarte mic: are o grosime de doar…8,3mm.

Iar daca luam in calcul faptul ca este un “Dual sim”, putem spune fara a supralicita, ca este un telefon adus la extrem din punct de vedere al dimensiunii.

Dar ce este un dual sim?
Telefoanele dual sim sunt acele aparate care pot “gazdui” in acelasi timp doua cartele sim, din aceeasi retea sau retele diferite, active in retea si cu numere diferite.

Daca pana acuma, eram nevoiti sa ne burdusim buzunarele cu 2 telefoane, unele chiar semanand cu veritabile gantere, odata cu aparitia acestor telefoane dual sim, treaba se simplifica considerabil.
Iar daca optezi pentru telefonul Allview S4 Steel, un dual sim cu designul sau metalic, poti spune cu degetul pe tasta diez, ca te-ai scos!

Nu vei simti lipsa celor doua telefoane care iti ocupau locul in geanta sau buzunare, datorita faptului
ca ai de-acuma doua sim-uri intr-un singur aparat.
Nu vei mai avea accese de furie si nu te vei face de ras in public, cautandu-ti cu infrigurare, telefonul care suna, iar de regula il scoteai tocmai pe celalalt.

Erai tentat sa apelezi la diverse tertipuri, uneori, chiar sa folosesti cuvinte din cele mai colorate gen: iesi afara javra ordinara!
In caz ca nu dadeai de telefonul care suna insistent…

Poti oricand sa faci apeluri de pe oricare dintre sim-uri fara alte manevre suplimentare complexe.
Este un aparat minunat pentru persoanele care sunt concomitent in doua relele diferite sau in aceeasi retea dar cu doua numere diferite
Sloganul meu pentru acest telefon este : Allview, telefonul care tine sotia langa amanta, dar pe simuri diferite.

Tizul meu, Marius, se da mare ca ar avea deja unul, acum eu astept o poveste si din partea lui fie despre amanta, fie despre sotie. 😀

Allview, telefonul care tine sotia langa amanta, dar pe simuri diferite.

Comments

Etichetat pe:                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.