IMF isi inceteaza activitatea in urma imlpicarii sale in bombardamentele asupra Kremlinului ceea ce are ca urmare deplasarea de urgenta la fata locului a lui Ethan Hunt si a echipei sale pentru a reabilita prestigiul organizatiei.

Ethan Hunt si echipa sa sunt in cursa contra cronometru pentru prinderea si anihilarea lui Hendricks, un terorist deosebit de periculos care a obtinut acces la codurile de acces nuclear ale Rusiei si care are in plan sa atace Statele Unite.

la Cinema City- Afi Cotroceni avanpremiera filmului
la Cinema City- Afi Cotroceni avanpremiera filmului

O tentativa a echipei de a il opri la Kremlin se soldeaza cu un dezastru, cu explozii care provoaca pagube majore, iar acuzele de atentat cad asemeni unui fulger asupra organizatiei IMF deteriorandu-i imaginea.
Ethan si echipa sa il urmaresc pe Hendricks in Dubai, iar de acolo pana la Mumbai.

Desfasurarea evenimentelor este presarata din belsug cu efecte speciale, scene de violenta extrema.
Ethan escaladeaza cea mai inalta constructie din lume, Burj Khalifa din Dubai si urmareste fugarii intr-o mega furtuna de nisip.
Desigur, ca sa salveze lumea…

Bugetul filmului a fost estimat la aproximativ 140.000.000 USD. Are are o durata de 133 minute
sunet Dolby Digital, SDDS, DTS.
Eroii filmului sunt interpretati de Tom Cruise in rolul lui Ethan Hunt, Jeremy Renner, Simon Pegg, Michael Nyqvist in rolul lui Hendricks; Vladimir Mashkov etc.

Oricum, scena cu Burj Khalifa a fost brandul intregului film, iar Ethan Hunt, escaladandu-l a dat un plus de savoare momentului.

Misiune imposibila-Ghost Protocol trebuie vazut!

Misiune imposibila-Ghost Protocol

Comments

Un comentariu la „Misiune imposibila-Ghost Protocol

  • 26/12/2011 la 6:50 AM
    Legătură permanentă

    As fi putut juca si eu,rolul lui Ethan Hunt,ca oricum mi-s ceva mai inalt ca el dar in scena escaladarii pe Burj Khalifa,ar fi avut mari probleme. A fi devenit noul Turn din Pisa . La Dubai adica. :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.