Odata cu marirea salariului minim pe economie, treaba care se va intampla undeva in 2012, cresc si restul cheltuielilor aferente unei vieti decente.

Pretul la apa si la gaz a urcat de la sfarsitul lui 2011, urmand ca 2012 sa fie anul taxelor auto: de la cea pentru poluare pana la majorarea pretului la polita rca, totul suna absolut minunat.
Amenda pentru un punct va creste de la 67 lei la 70, cu cat o masina este mai veche cu atat taxa de poluare este mai mare, iar rca-ul de care aminteam mai sus se scumpeste cu 40%.

In curand vom ajunge ca pe timpul iobagilor, va fi patura bogatilor si cea a saracilor care muncesc doar sa isi achite taxele si sa aiba ce sa puna pe masa.
Sau masina este un lux pe care nu toata lumea si-l permite?

Intreb si eu, curioasa fiind ca deh, tot in Romania traiesc si am senzatia ca de cerut ni se cam cer noua locuitorilor de toate, dar sa primim.. nici o strangere de mana macar.

Sursa film Realitatea.net

P.S. Ce iti vine in minte cand auzi time management software?
Asadar, fara vreo sursa de inspiratie externa, te ascult: time management software este… 🙂

Cresc taxele pentru intretinerea unui autovehicul

Comments

Un comentariu la „Cresc taxele pentru intretinerea unui autovehicul

 • 27/12/2011 la 5:34 PM
  Legătură permanentă

  Societatea in care traim nu face altceva decat sa ne indoctrineze cu prostii. Fara sa ne dam seama cadem intr-o capcana si ne trezim cu case ,masini scumpe, telefoane de ultima moda, plasme pana si in baie si alte lucruri nefolositoare ,dar si cu datorii la banci, unii dintre noi probabil pe viata.
  Muncim astazi doar ca sa ne achitam datoriile.
  Cumparam lucruri cu bani din viitor, doar pentru un eventual comfort. Daca am renunta la asa-zisul comfort, am putea sa ne intoarcem la o viata simpla, libera, bucurandu-ne doar de lucrurile evident cele mai de pret ale vietii, de exemplu prietenia, natura, copii, familia, o muzica buna sau piesa de teatru ???
  Va spun eu, NU !
  Bye !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.