I’m still working, but also have one eye at the tv screen, cz there is a stupid christmas movie about a child (home-alone).
I think i saw it before (many years ago) anyway it’s very funny, even for a guy who don’t like movies at all, but sometimes it just happends.

Randurile de mai sus, primite intr-un mail, m-au facut sa imi dau seama ca in acest an nu a mai fost nebunia Craciunului Singur Acasa.

Nicio prietena nu mi-a mai povestit cat de cuminti ii stau copiii in fata televizorului, niciun vecin nu a dat pe baietelul din film drept exemplu fiului – Vezi, el s-a descurcat!– si nimeni nu a postat pe net ceva care sa imi reaminteasca de existenta celebrei serii a anilor 90.

Tin minte ca am inchiriat casetele de n ori si derulam inainte/ inapoi la scenele amuzante. Unele chiar m-au inspirat in aventurile de la bunici. 😀
In aceeasi perioada aparuse si Denis, pericol public. Isi mai aminteste cineva filmul?

Fiecare din filmele seriei Home Alone au fost amuzante si sunt convinsa ca te-au tinut si pe tine cu sufletul in gat la fiecare aventura a pustiului; l-am iubit si l-am compatimit impreuna, ba chiar au fost momente cand eu una tare as fi vrut sa fiu in locul sau.
Aventurile copilului au daramat Craciunul clasic, petrecut in familie si neaparat sub brad, uneori inconjurati de prea multa iubire, alteori de prea multa plictiseala.

Baietii rai au gasit insa detalii. Cum nici oamenii nu sunt perfecti nu aveau cum sa fie filmele.

Vezi, el s-a descurcat!

Comments

Un comentariu la „Vezi, el s-a descurcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.