Cu riscul ca oameni la care tin si pe care ii apreciez sa se supere si constientizand totodata faptul ca cei care nu ma cunosc m-ar putea cataloga drept un arici, incerc sa ma fac inteleasa cat pot eu de clar in urmatoarele randuri.

Dragii mei, tuturor ne place sa fim alintati.

Sunt convinsa ca in intimidate fiecare dintre voi va spuneti intr-un fel sau altul.
Acolo totul este permis atat timp cat ambilor parteneri le face placere si se simt mai bine auzind anumite cuvinte. Dar asta este alta discutie.

In viata de zi cu zi insa, unii inteleg iubirea si respectul printr-o floare, altii printr-un simplu multumesc sau prin cuvinte gen dragul meu, zana mea sau puiut, ingeras, papusica.

E, fix despre ultimele cuvinte enumerate mai sus este vorba de fapt.

Nu mi-au placut de cand ma stiu si la modul fizic vorbind, dulcegariile imi provoaca greata.

Stiu, poate este o anomalie, insa nu m-am simtit niciodata o scumpica, o papusica sau vreun ingeras roz, nici macar atunci cand aveam 16 ani.

Da, bine la 16 ani bateam muntii cu sacul de dormit in spate si cortul, nu se pupa oricum rozul cu crestele sau traseele descoperite.

Acum sunt o femeie in toata firea si asa cum scriam mai sus, exista si alte modalitati prin care imi poti arata aprecierea si prietenia ta.
Poate tine de educatie, poate tine de felul meu de a fi.

Oricum nu vad nici macar rostul pentru care sa explic de ce nu imi place un anumit lucru.
Pur si simplu nu imi place.

Iar cuvintele astea le vad asa, facand o paralela, gen, stii, iti spun scumpa mea, dar de fapt nu imi pasa daca te doare capul, daca ai tot ce iti trebuie azi sau daca cineva te-a suparat.

Consider ca cea mai buna forma de alint sau de prietenie este sa iti fiu aproape in lucrurile care tin de intelegere si de viata de zi cu zi, de nevoi si de ceea ce simte de fapt fiecare dintre noi.

Intr-adevar, sunt omul care crede in puterea si in energia cuvintelor frumoase, insa pentru mine cuvintele frumoase se refera strict la modalitatea de exprimare, la pozitivismul si taria spuselor, nicidecum nu sta energia intr-o forma de alint gen puiut.
Multumesc.

Iulia

Sursa foto.

Apelative pe care nu le agreez

Comments

Etichetat pe:                                

Un comentariu la „Apelative pe care nu le agreez

  • 30/05/2012 la 12:49 PM
    Legătură permanentă

    Dragoste chioara si amor ghebos! Ma incearca rau de tot o senzatie de greata cand aud apelative de-asta. Moartea pasiunii, frate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.