Surprizele placute se tin lant in lumea online-ului si de data aceasta, vin din partea Grupului Editorial ALL,
care doreste incurajarea lecturii in cadrul campaniei vALLuntar.

Cum se va desfasura campania?

Cu incepere din 24 ianuarie 2012 si pana la data de 16 martie 2012, bloggerii vor avea ocazia sa citeasca orice carte de pe all.ro, dupa care, sa isi spuna parerea despre respectiva carte pe blogul personal.
Fiecare recenzie este echivalentul a 15 minute de voluntariat care va fi realizat de catre echipa All intr-un centru ales de bloggeri.
Comentariile referitoare la cartea citita sau la campania pe care o deruleaza Grupul Editorial All, maresc potul cu inca 3 minute de munca.

Mi se pare de-a dreptul minunata aceasta initiativa.
Astfel: bloggerii citesc cartea, scriu despre ea pe propriul blog, cititorii respectivului blog adauga un comment, adunandu-se astfel minute de lucru pentru voluntarii All.:).

Citind vom afla lucruri noi despre lumea in are traim, ne vom informa cu privire la noutatile aparute in diferite domenii: stiinta, tehnica, medicina, etc.
Castigul va fi al tuturor. Rasplata va fi pe masura initiativei.
La final, vor fi niste carti citite, iar fetele copiilor se vor lumina cu un zambet plin de inocenta specifica varstei lor.
Pacea si linistea vor invada inimile tuturor.
Schimbarea lumii nu se va produce dintr-o data si peste noapte, dar aceasta campanie poate fi scanteia care va declansa o avalansa de asemenea gesturi bazate pe voluntariat, pe altruism.

Regulamenul vALLuntar il gasesti aici.
Eu mi-am ales cartea, tu?

vALLuntar
vALLuntar
vALLuntar

Comments

Etichetat pe:    

3 comentarii la „vALLuntar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.