Daca ati vizionat filmul Batman si sunt sigur ca nu ati scapat ocazia, atunci sa stiti ca in pelicula
“The Dark Knight rises” va veti intalni cu personaje cunoscute.

Actiunea in sine se vrea aceeasi.
Justitiarul Batman- jucat magnific de Christian Bale, isi apara orasul natal cu mijloacele-i deja cunoscute.

Este ajutat de credinciosul sau prieten si mentor, Alfred (Michael Cane) impreuna cu Lucius Fox, rol interpretat de catre Morgan Freeman, pe care il stim si din pelicula de comedie “Dumnezeu pentru o zi”, care-i pune la dispozitie un intreg arsenal de arme sofisticate.

Maleficul rol al lui Bale, este interpretat de catre Tom Hardy pe care l-am vazut alaturi de Leonardo Dicaprio in filmul “Inception” lansat in 2011.

Un val de evenimente violente cuprinde orasul Gotham dupa 8 ani, prin revenirea liderului terorist Bane, care pune la grea incercare rabdarea si tenacitatea fortelor de ordine ale orasului.
Actiuni violente, crime si distrugeri de tot soiul, fac deliciul amatorilor de actiune continua, completarea fiind facuta neaparat de efecte speciale care abunda in aceasta pelicula.

Dark Knight isi ocupa locul intr-o lume in care, intre bine si rau exista o linie de demarcatie, trasa cu un creion desigur.Gotham se prabuseste bucata cu bucata, iar asa cum se intampla in toate filmele cu personaje benefice si malefice, Batman este atat problema cat si solutia.

Cruciatul cu capa neagra apare de fiecare dara acolo unde nevoia de restabilire a ordinii, o impune si rezolva problemele.

Apare in pelicula si o super eroina “Catwoman”, rol interpretat de Anne Hathaway, o actrita premiata cu mai multe premii, printre care si cu mult ravnitul Oscar.

Pelicula cu un buget estimat la o suma de aproximativ 185.000.000 usd ,inregistreaza in prima saptamana de
difuzare pe marile ecrane un castig in valoare de 158.411.483 usd.
Durata spectacolului cinematografic este de 152 minute si este produs in colaborare cu Warner Bros Pictures.
Mixajul sonor: dolby digital sdds dts.
Asa cum stim din filmele anterioare din seria Batman, din confruntarea dintre bine si rau, binele iese invingator. Chiar daca se intampla sa apara ceva mai sifonat la final. Have fun !

Mie mi-a placut filmul!

Sursa foto.

The dark knight rises

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.