Gurile rele spun ca un barbat complet, musai trebuie sa aiba o amanta!

Mai pe ascuns sau nu, se pare ca majoritatea barbatilor cu vise adolescentine, doresc legalizarea bigamiei. 😀

Ar fi minunat, pentru ca astfel, sotia nu ar mai trai stigmatizata si nu si-ar mai face complexe de inferioritate pentru ca a fost pusa iarasi in coada listei de asteptare!

Cati dintre noi barbatii, suntem in stare sa-i cumparam sotiei un palton, o haina, pantofiori sau alte accesorii intime, fara sa o intrebam retoric: ce ti-ar place si ce numar porti?

Avem destul “sange-n instalatie” sa ne aventuram in epopeea cunoasterii aproapelui si sa ne asumam riscurile aferente cumparaturilor “la first touch”?

Natura m-a inzestrat cu ochi de croitor sau poate intr-o viata anterioara, am fost femeie.

Amanta sau sotie…

M-am aventurat pe banii mei si a meritat riscul!

Nu am gresit masura nici in cazul sotiei, nici in cazul amantei.
Fie ca am cumparat pantofi sau haine, sau am fost ceva mai indraznet si am trecut pe la raionul de lenjerie intima de unde nu am iesit cu mana goala, recompensa a fost pe masura.
Uneori chiar neasteptata. 😀

Da, este adevarat ca pentru amanta imi place sa zabovesc ceva mai mult la raionul de lenjerie intima. Diversitatea de articole de o finete remarcabila imi da idei nastrusnice, fiind catalogat “baiat neastamparat”…

Putini stiu insa ca, nu bigamia se pedepseste in cel mai crud mod: cu doua soacre!

Un barbat abil poate imbina utilul cu placutul si “calmeaza dansul” prea agitat al vreuneia din parti.

Au aparut telefoanele dual sim! Ei, asta da tehnologie facuta in sprijinul omului cu spirit inovator. Cat de bine si frumos stau cele doua cartelute sim, fiecare cu numarul ei, cu agenda ei si cu secretele ei, in acelasi telefon.

Nu mai e nevoie sa umbli cu doua telefoane in buzunar, sa fii acuzat ca esti in permanenta erectie din cauza
umflaturii nevinovate, umflatura vizibila si interpretabila!

Cunosc multe cazuri, cand sot si sotie se plimba brat la brat prin oras, iar din pura coincidenta, trece prin dreptul lor-amanta. Grabita din cale-afara,ca nu cumva sotul sa se piarda cu firea, iar astfel, sa-i dea de banuit consoartei. Sotul ramane “paf” si nici nu apuca sa o salute.
Poate-i mai bine asa.

Amanta este uneori asemeni unei masini de lux, pentru plimbarile de duminica in anumite locuri si pe un asfalt lin…Nu ne deranjeaza cilindreea. Placerea-i mare!

Dar in caz ca sufera vreun “accident” cu ce polita de asigurare-i vom acoperi daunele?!
Have fun, dragilor si feriti-va sa fiti descoperiti de amanta geloasa la sotie! 😀

Sursa foto.

Sotia si amanta doua necunoscute…

Comments

Etichetat pe:        

3 comentarii la „Sotia si amanta doua necunoscute…

 • 15/02/2012 la 5:44 PM
  Legătură permanentă

  Asta imi aduce aminte de o gluma: “Daca te casatoresti cu persoana potrivita, esti COMPLET. Daca te casatoresti cu persoana nepotrivita, esti TERMINAT. Si daca persoana potrivita te prinde cu persoana nepotrivita, esti COMPLET TERMINAT”. Acum se pune intrebarea, care din cele doua este potrivita si care nepotrivita?

  Răspunde
 • 21/08/2012 la 2:52 AM
  Legătură permanentă

  Unii se casatoresc nu pentru ca vor o sotie, ci ca sa poata avea o amanta. Si conditia pentru a avea o amanta e sa fii casatorit. Altfel, se numeste prietena si ride lumea de tine 😛 Oricum, ii compatimesc pe barbatii care vor mai mult de o femeie in viata lor la un moment dat. Fie sunt masochisti, fie inconstienti, fie frustrati. Sau toate la un loc 😆

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.