Actori tineri vor debuta intr-un spectacol despre iubire, despre dragoste, despre teatru si bucurie.

Fiorul iubirii pluteste in eter, iar daca spectatorii vor fi atinsi de aripa-i diafana si sensibila, dupa secole de uitare, dupa secole de ignoranta, atunci “plutonul” format din cei nou tineri actori si-au indeplinit menirea si au castigat prima lor “vendetta” cu scena.

Scena freamata de actiune, este asemeni unui furnicar intr-un moment de maxima activitate, pentru ca scena e asemeni argintul viu. 🙂
Parca ar fi acumulta energia creatoare a intregului univers si a generatiei lor pentru a o transpune intr-un spectacol plin de lumina unde privitorul sta cu inima la gura timp de aproximativ 90 minute.

Teatrul Masca a fost punctul de start iar Maestrul Mihai Malaimare, le-a fost regizor, scenarist, dar si profesor.
Distributia, tanara distributie este compusa din: Laura Borodan (Signora, Pantalone) Georgiana Vratiu (Colombia), Anamaria Iordache (Brighella), Mihaela Albu (Cicinetta, Capitano, Crocodrillo), Liana Pecican
(Pulcinelina), Mihai Hurduc (Arlechino, Francesco), Alexandru Floroiu (Capitano Matamores), Minca Antonio Tadeus (Pulcinella) si Sebastian Ghita (Cinzio Dottore).

Acesti noua tineri sunt in premiera pe scena teatrului.
Piesa atinge apogeul energiei intr-un comportament plin de indrazneala aparte.

Prin intermediul replicilor si este creata o atmosfera plina de neprevazut, intreg spectacolul devenind astfel un minunat amalgam care are in compozitie stari de spirit asezonate cu arome de dragoste si teatru.

Articolele de recuzita, adica farfurii, bastoane, pahare cu apa si alte asemenea, zburda de colo-colo, invadand spatiul pe toata durata piesei de teatru.
Scenele sunt de un hilar inevitabil, iar textele “cu atingere” sexuala mai mult sau mai putin pe intelesul tuturor, dau un sarm aparte piesei de teatru.

Pe 5 Aprilie te trimit la piesa Amor, Signora si Canarul albastru, in interpretarea talentatilor actori ai Teatrului Masca, alaturi de cine vrei tu.

Adaug faptul ca este vorba de doua invitatii duble. 🙂
Asadar, cine le vrea?
Liber la comentarii pana pe 4 Aprilie, pe 5, cu noaptea in cap ai mail de la mine, dupa tragerea la sorti, astfel incat sa stii ce program iti faci.

Andra si Daniel, invitatiile sunt ale voastre.
Felicitari si sa va bucurati de spectacolul minunatilor actorilor de la Masca.

#concurs Amor, Signora si Canarul albastru

Comments

13 comentarii la „#concurs Amor, Signora si Canarul albastru

 • 28/03/2012 la 2:17 AM
  Legătură permanentă

  Nu-mi pot inchipui cum ar putea fi aceasta piesa dar cu stilul inconfundabil de joc al teatrului Masca nu poate rezulta decit un “minunat amalgam”, ca sa-l citez pe autor, menit sa incinte ochiul si spiritul uman, sa-ti ridice tensiunea la cote maxime.

  Nu i-am vazut niciodata pe cei de la Masca intr-un spectacol pe scena teatrului, ci doar in reprezentatii stradale sau in statiile de metrou. De aceea sper cu ardoare sa cistig doua bilete.

  Răspunde
 • Pingback:Încercaţi la un bilet în plus ! | Teatrul Masca Blog

 • 28/03/2012 la 9:46 AM
  Legătură permanentă

  Am fost la teatrul Masca si chiar mi-a placut atmosfera si actorii, m-as reintoarce cu placere sa vad un spectacol din nou la Masca.

  Răspunde
  • 29/03/2012 la 4:57 PM
   Legătură permanentă

   Sper din toata inima sa mai ajung o data la teatrul Masca. Este o atmosfera deosebita acolo…:)

   Răspunde
 • 28/03/2012 la 11:18 AM
  Legătură permanentă

  Va fi, cred, un spectacol asa cum numai MAESTRUL Malaimare stie sa puna in scena. Si care, garnisit cu tineretea, va dainui vreme indelungata in memoria spectatorului.

  Răspunde
 • 28/03/2012 la 3:03 PM
  Legătură permanentă

  Eu am fost la Masca cu ocazia Zilei Blogerilor si mi-a placut foarte mult. Chiar daca nu o sa castig (desi mi-as dori), am sa ma intorc cat de curand la Masca.

  Răspunde
 • 28/03/2012 la 4:12 PM
  Legătură permanentă

  S-au implinit iata , vreo 3 luni de cand nu am mai ajuns pe la Masca.Stiu ca nu ma credeti dar va spun sincer ca imi lipseste aerul de-acolo….freamatul , linistea aceea ciudata de dinaintea spectacolului.In trei luni am avut timp sa realizez , printre zilele astea atat de incarcate de stres , ce anume ma linisteste cu-adevarat….Ei bine , o piesa de teatru , aproape , cat sa simt mana aceea din afisele imprastiate prin tot cartierul.Si cat sa mai simt un pic de detasare si lehamite pentru acest cotidian care zdrobeste vise ca un ciocan de snitele.Aici , la voi , ma simt mangaiat.Asa cum mangaie vocea aceea calda care ne invita sa inchidem telefoanele….Imi doresc sa va revad si sa schimb iarasi scala sufletului pe frecventele mult mai joase ale artei.

  Răspunde
  • 29/03/2012 la 5:01 PM
   Legătură permanentă

   Frumos si pertinent commentul tau Daniel Tudorache.
   Tocmai prin asta difera teatrul de cinematografie: prin atmosfera deosebita si prin misterul care pluteste in aer.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.