In aceasta seara am fost la premiera piesei « Profesiunea doamnei Warren » la Teatrul Mic.

Sunt asemeni unui copil care a facut parte din jocul preferat si cu toate astea la sfarsit este atat de incantat si nu reuseste sa povesteasca nimic concret.
Pentru ca inca simte energia jocului si sentimentele pe care i le-a creat acesta.

Piesa are o distributie cu nume mari ale teatrului romanesc, Maia Morgenstern in rolul doamnei Warren, Ilinca Manolache (Vivie Warren), Dan Condurache (Sir George Crofts), Tudor Aaron Istodor (Frank Gardner), Sorin Medeleni (Reverendul Samul Gardner), Radu Gheorghe (Praed).

« Profesiunea doamnei Warren » il are drept autor pe George Bernard Shaw si a fost scrisa in 1893.
A fost pusa in scena si in 1975, tot la Teatrul Mic, iar rolul lui Vivie a fost interpretat de doamna Magda Popovici, iar domnul Constantin Codrescu l-a interpretat in acelasi spectacol pe Sir George Crofts. Atunci rolul doamnei Warren a fost interpretat de Olga Tudorache care nu a putut fi prezenta in sala in aceasta seara, deoarece a avut spectacol cu Noiembrie la Teatrul National.

« Profesiunea doamnei Warren » are o durata de 2 ore 30 cu pauza, este o piesa captivanta, prin povestea relatiei mama fiica, fiecare personaj avand o alta abordare in privinta sentimentelor, a principiilor si a modului in care doreste sa isi ghideze viata.
Alaturi de acestea se suprapune diferenta intre generatii, care la fel ca si in viata reala creaza neintelegeri si uneori, din pacate rupturi familiale.

La sfarsitul spectacolului au fost invitati pe scena, alaturi de actorii care au interpretat de aceasta data si domnul Constantin Codrescu alaturi de Magda Popovici; momentul a fost unul emotionant, iar seara intreaga minunata.
Mergeti la teatru!

« Profesiunea doamnei Warren » la Teatrul Mic

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.