Mare sarbatoare mare!
Pe 8/9 Mai au loc Conferintele nationale E-commerce pe anul 2012.
Sunteti in carti, sunteti pregatiti sa va asezati la masa invingatorilor? Gala se afla la editia cu numarul 7. Numar biblic si cu noroc, asadar inscrieti-va cat mai curand sa va aliniati la linia de start si sa va aflati in top!

Asa cum am mai spus in randurile trecute si ma repet din nou, comertul electronic se dovedeste a fi viitorul! Nu bani cash, nu cozi interminabile la ghisee si deznadejdea ca obiectul dorit s-a epuizat din rafturi, fara stress si timp pierdut.
Asa se numeste comertul electronic si aici nu este vorba de lene sau sedentarism.
Comertul electronic vine in ajutorul clientilor, tocmai ca acestia sa economiseasca timp pretios, pentru ca asa cum bine zice un proverb occidental: time is money!

Asadar, in data de 8 mai 2012, intr-o frumoasa zi de marti incepand cu ora 8.00 la Crystal Palace Ballrooms, sala Atena, in Bucuresti sunteti invitati pantru prima zi din cadrul Conferintelor Nationale E-Commerce.
Aici vor avea loc dezbateri unde vorbitori cu renume din comertul electronic, vor tine discursuri despre viitorul de aur si destul de apropiat al cumparaturilor fara a atinge marfa si fara praf pe pantofi…
Nu rata cel mai mare eveniment de comert electronic din Romania.

Ps. Suntem si noi in randul bloggerilor parteneri acolo. 😉
Mai multe ingormatii pe Gpec.ro

Conferintele Nationale E-commerce 2012

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.