Ma gandeam mai devreme pe cand ma plimbam cu bicla pe niste strazi din Berceni despre care nici nu stiam ca ar exista pana azi, la proverbul ala cu “vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri”.

Am ajuns la concluzia ca cel care l-a scris este usor carcotas si nici nu il ducea mintea prea mult.
L-a inventat tot ca sa se puna pe el in evidenta.

Te-ai gandit vreodata si din perspectiva inversa? Te-ai gandit vreodata ca vulpea nu vrea de fapt sa ajunga la struguri si isi exprima o parere sincera? Zic si eu, asta apropos de pareri, de faptul ca suntem construiti diferit si nu trebuie sa gandim la fel, sa facem parte dintr-un grup care se straduieste sa manance struguri chiar daca are alergie la ei.
Eu cred ca vulpea aia clar are alte lucruri mai importante de facut in afara de a manca struguri.

Si pana la urma cum sa cataloghezi un animal, fie el si urban in functie de ce mananca, de cum se imbraca sau de ce pasiuni are, atata vreme cat mult mai important este modul in care se poarta animalul, modul in care te simti alaturi de el.

Paralela aia cu animalul/ om e ca aia cu taranul, stii, taran nu e ala amarat care sta la tara si ara, sapa, zgarma cu mainile in pamant ca sa aiba o paine cinstita pe masa, ci ala care se poarta ca un marlan, indiferent de faptul ca are sange albastru sau l-a cumparat odata cu banii furati, cu imaginea falsa pe care o afiseaza.
Important e ce esti, nu cine esti. Greu, a?

In alta ordine de idei, am reparat pana de la Regina si i-am facut si revizie azi la Decathlon, la Arena, super treaba. Multumesc, baieti.
Asa ca plec iar in calatorie magica prin cartier, cine stie ce idei nastrusnice imi mai vin in minte!?

Despre strazile alea am sa scriu dupa ce le descopar secretele. 😉
Dar pentru asta, am nevoie de ajutorul tau, Micky. Ai legatura. 😀

Vulpi si roti de bicicleta

Comments

Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.