Gasesc pe 10 mai un anunt in care statea scris ca de la 1 pana la jumatatea lunii in curs, Romvac ofera deparazitare gratuita pentru un caine sau o pisica.

Toate bune si frumoase, am doua potai acasa, toata ziua se tavalesc prin iarba, se pupa in bot cu alti catei si o data la cateva luni ii deparazitez atat intern, cat si extern.
Toata chestiunea asta nu este foarte ieftina.

M-am bucurat nevoie mare, am pus-o de un chilipir, ma gandeam in sinea mea. In plus, mi-am anuntat toti cunoscutii cu potai sau pisici, a fost o veselie generala.

In aceasta campanie “derulata”, nu am aflat inca cu ce ocazie speciala, au fost alese de catre Romvac doua cabinete veterinare, unul prin Baneasa si unul in Aviatiei.

Sun la cel din Baneasa, spun despre anuntul gasit, intreb daca e musai sa aduc si cainii, mi se spune ca nu, asa ca purced in metrou, din metrou in autobuz mandra nevoie mare ca in loc sa dau banii pe solutie pentru caini, luna asta imi cumpar o rochie, fericita ca toti cei cunoscuti mie isi vor cumpara de asemenea rochii nou-noute, eventual trase la indigo si vom trai fericiti pana data viitoare cand… trebuie sa cumparam solutii si nu rochii! 😀

In fine, ajung in Baneasa la cabinet si ce sa aflu?! Ca atat acolo, cat si la sediul din Aviatiei au primit doar cate o sticla mare pentru deparazitare, ca e musai sa vin cu potaia.

Si desi mai erau cateva zile pana la incheierea campaniei au fost doar doua persoane cu animalele de companie care au beneficiat de “oferta:”.

Visul cu rochii s-a spulberat, cunoscutii mei au fost de asemenea dezamagiti cu buza de jos usor plecata si …m-am gandit eu asa: ok, daca e gratuita deparazitarea de ce alegi un cabinet din Baneasa de la mama naibii, ca eu stau in Berceni, tu stai in Colentina, Mihaela sta in Rahova si Dan sta in Militari.

De ce nu ai ales macar un loc in centru?
Daca nu am masina cum imi car potaia pana in Baneasa? Fac o plimbare mai lunga sau… ce a fost in capul oamenilor astora imi scapa.
Ok si sa spunem ca am masina, cum iau eu pe Diana, rottweilerita mea care nu s-a urcat in viata ei in masina si care ar manca pe orice necunoscut numai ca trece pe strada, sa o car pana acolo?
Unde este logica?

Ok, o las pe Diana la o parte, dar sunt multi oameni care locuiesc la curte si au un maidanez in grija, poate nu au posibilitati sa ajunga la cabinet altfel decat cu autobuzul, iar cainele e…de curte, na!
Nu este obisnuit sa se plimbe in societate.

Consider ca a fost o campanie facuta ca sa fie, nu sa vina insa in sprijinul iubitorilor de animale sau mulata pe caracterisiticile acestora.
Ca doar nu venea un aurolac de pe strada sa ceara solutie de parazitat sa isi bage in vena, cereau solutia tot oameni, asemeni mie care au animale si doresc sa le ingrijeasca.
Solutii sa dovedesti ca ai un animal in grija sunt, carnetele de sanatate ale animalelor reprezinta una dintre ele. Si eu le-am luat in geanta in ziua aia.

Concluziile mele?
O campanie din online nu este musai sa existe de fapt si in offline, lipsa de comunicare intre cabinet si cei de la Romvac, informatii eronate pe care le-am primit la telefon, dezamagire.
Cum canta Vasile Zidaru in reclama noua: “…la Romvac gasesti tratament de leac…ca de-aproape un deceniu este lider in domeniu, calitate, performanta…parachil e tratamentul pentru caini pentru pisici”. Aha!
Lider oare la ce? Probabil nu in ceea ce priveste respectul fata de client.

Si mai am o dilema, oare de ce mi-a spus una din angajatele cabinetului cu pricina ca sunt solutii de deparazitare mai bune decat cel oferit de Romvac?!
Pffff.

Later edit
Lasand orice spirit de gluma la o parte, incurcatura informatiilor din ziua respectiva si inclusiv starea mea de dezamagire de atunci legata de asta, vreau sa subliniez doua lucruri, m-am orientat catre oferta cu pricina, tocmai datorita faptului ca, de fiecare data cand am folosit pentru animalele mele produse Romvac, au fost calitative, si-au facut treaba asa cum scria pe prospect, iar rezultatele sunt cele asteptate.

Cateii mei nu se mai scarpina 😀 rochia mi-am luat-o, deoarece preturile Romvac echilibreaza calitatea in oferta si nu reprezinta o gaura in buget. Eu le recomand! 😉
Plus ca, de exemplu, sticlutele pentru deparazitare au o cantitate destul de mare si permit o folosire indelungata si de altfel, repetata!

Tratament de leac pentru rochii de la Romvac.

Comments

Etichetat pe:    

3 comentarii la „Tratament de leac pentru rochii de la Romvac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.