Inscrierile la cea de a 7-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) s-au incheiat inca din 18 mai 2012, cand un numar de 95 de magazine online care au completat formularul de participare.
Lista magazinelor inscrise o gasesti pe gpec.ro

Potrivit organizatorilor, competitia va fi acerba pe categoria “Fashion”, unde sunt inscrise nu mai putin de 21 de magazine online care vand articole de vestimentatie. De asemenea, categoria de “IT&C” numara 20 de magazine participante, iar in top 3 se regaseste si categoria de “Cadouri si Bijuterii” cu 8 magazine inscrise.

Prima etapa de jurizare se va incheia pe 12 iunie 2012, urmand ca in zilele de 14 si 15 iunie magazinele online sa se intalneasca fata in fata cu juratii pentru a le fi explicate notele si pentru a primi recomandari, in asa fel incat sa isi creasca afacerea. Intalnirile GPeC vor avea loc in Bucuresti, la Orange Concept Store.

Incepand de ieri, 6 iunie 2012, magazinele participante care nu erau deja inscrise in trusted.ro, au inceput sa primeasca Marca de Incredere care certifica faptul ca intrunesc standardele de de preselectie (bunele practici in comertul online romanesc). Potrivit organizatorilor, in cursul zilei de astazi, toate magazinele vor primi atestarea pentru a o afisa pe site-urile proprii.

90 de magazine online participa la GPeC 2012

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.