Teatrul Mic te invita vineri, 22 iunie, ora 19:00, la spectacolul Locuri calde, gazduit in sala Teatrului Foarte Mic.

Doi tineri actori – Alex Vlad si Raluca Ghervan, alaturi de regizorul Răzvan Marinescu – au scris un scenariu rupt din realitate. Doi oameni se iubesc. Dragostea e pusa la incercare din cauza banilor, intervin certurile, rutina.

In spectacolul gazduit de Teatrul Foarte Mic, Alex Vlad, Corina Moise si Daria Ionescu joaca rolurile omului de langa noi; tinerii care incearca sa isi faca un rost, care cred in viitor, in mai bine si se bucura de o bicicleta noua, chiar daca a fost cumparata cu bani imprumutati.

Viata curge mai departe, frustrarea e dezamorsata de tandrete, zi de zi… pana cand sunt date pe fata cartile.

Ofer doua invitatii duble la spectacol. Vrei sa mergi?
Liber la comentarii pana vineri la pranz cand anunt castigatorii.

Te invit in locuri calde.

Comments

4 comentarii la „Te invit in locuri calde.

 • 19/06/2012 la 11:19 PM
  Legătură permanentă

  Ar fi frumos sa fac o surpriza prietenei mele; sambata implinim sase luni de cand suntem impreuna si este moarta dupa teatru.

  Răspunde
 • 19/06/2012 la 11:33 PM
  Legătură permanentă

  Ocazie de a învăţa ceva nou în relaţie, de a vedea altfel sau de a contrasta cu realitatea. Cuvintele pe care le-ai spune dacă le-ai şti rotunji cu buzele, gândurile pe care le-ai gândi dacă le-ai şti cerne prin materia cenuşie.

  Cele mai bune piese de teatru sunt acelea care te distrează acum şi te pun pe gânduri mai târziu, în cele mai inoportune momente.

  Răspunde
 • 21/06/2012 la 12:04 AM
  Legătură permanentă

  Azi eram obosita si extrem de agitata si am gasit, pe la Stefan cel Mare, o cofetarie ( nu gen fast-food, cofetaria din aia, cum erau cand eram noi mici). Lasand la o parte faptul ca prajiturile erau dementiale, aveau mese si scaune pe care puteai sta sa mananci o prajitura si sa bei un cico. Asta am si facut, am savurat fiecare clipa, m-am linistit si m-am gandit de ce uneori ne e asa de greu sa ne bucuram de nimicuri ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.