Titlul filmului imi aduce aminte de o acerba si continua cursa de autodepasire din “Epoca de Aur, celebrul cincinal!

In orice tip de relatie, ca este una de prietenie sau de amicitie, ca sunt relatii de serviciu, exista suisuri si coborasuri.
Asa se intampla si in pelicula de fata, numita generic “Five years engagement”, o comedie romantica in care sunt prezentate intr-o lumina favorabila, atat momentele de bucurie, cat si cele de “ambasada retrasa”. 😀

Dupa un an de prietenie, Tom Solomon (Jason Segel) o surprinde pe Emily Blunt (Violet Barnes) cu un inel. Destinele celor doi sunt parca facute sa mearga mana-n mana pana la adanci batraneti. La jumatatea filmului, se poate “citi” deja ce se va intampla mai departe. Intr-un cuvant, pelicula este o comedie romantica in ciuda subiectului cu vechime, eroii intaresc cu convingere marele adevar de care unii se tem…iubirea exista!

Spectacolul cinematografic are o durata de 124 minute, iar sunetul este in format dolby digital. Premiera a avut loc in luna mai la Bucuresti, iar filmul ruleaza la Grand Cinema Digiplex Baneasa, Hollywood Multiplex, The Light Cinema Movieplex, la Cinema City in Cotroceni, Sun Plaza, Arad Atrium, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila Cityplex : Brasov, Constanta, Tulcea, Odeon Cluj, la Oradea :Lotus, Cortina Satu Mare, Slatina.

Drum liber la vise, asa cum am scris si mai sus, iubirea exista, trebuie doar sa o cauti!

Five years engagement

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.