Orice competitie este rasplatita cu un trofeu, iar in domeniul comertului online, luna octombrie a acestui an vine cu o surpriza placuta pentru toti jucatorii de pe piata comertului electronic.

Vorbesc despre Festivitatea de decernare a premiilor GPeC 2012!
Suna frumos, da?

Ajunsa la cea de a VII a editie, Gala Premiilor eCommerce inseamna olimpiada a elitelor din comertul electronic.

Online-ul romanesc cuprinde o varietate de concursuri cu premii, iar in ceea ce priveste apropiata festivitate de premiere a “concurentilor” din domeniul comertului online, totul se transforma intr-o sarbatoare.

Juriul, adica respectabilii clienti ai ecommerce-ului prin intermediul tranzactiilor acorda notele iar “aparatul la care evolueaza concurentul” este seriozitatea si corectitudinea.
Aici nu exista negociere!

Excelenta face diferenta intre competitori.
Premiile din aceasta gala se vor acorda intr-un mod mai mult decat fairplay, dat fiind faptul ca la eveniment, vor fi prezenti si bloggeri, persoane publice si ziaristi.
Va fi un spectacol de bun gust si de bun augur!

A devenit un frumos obicei ca in fiecare an, 3 categorii de premii sa rasplateasca stradania si seriozitatea jucatorilor de pe piata romaneasca a comertului electronic.
Aceste premii se acorda ca urmare a numarului de puncte oferite de juriul specialist, dar si juriul din partea consumatorilor obisnuiti ai magazinelor online.

Odata cu aparitia smartPhone-urilor pe piata in continua crestere, comertul electronic a devenit mai la indemana internautilor.

Un laptop este ceva mai greu de utilizat in locurile aglomerate,
autobuze sau in trenuri.
De aceea smartPhone-ul, iPhone-ul fac legea! Traim in era ciberneticii, iar viata decurge la viteza imperturbabila a kilobitilor, motiv pentru care necesitatea unui telefon performant.

Mobilitetea persoanei poate fi asociata foarte bine cu mobilitatea comertului.
Vechiul proverb: daca nu vine Mohamed la munte atunci vine muntele la Mahomed nu se potriveste in acest context.

Orice magazin online Trusted isi pune acum in rafturile virtuale diversitatea de marfuri.
Cumparatorul de acasa din fotoliu sau din orice alta locatie, folosind serviciul M-commerce isi alege marfa sau serviciile, plateste cu cardul, iar restul ii revine serviciului de curierat sau postei romane care onoreaza comanda. Simplu si sigur!

M-commerce tinde sa devina un mod de viata pentru tot mai multi clienti ai magazinelor online.

Informatia e accesata rapid, mai ales ca vitezele la mobile internet sunt de ordinul gigabitilor. De la munte, de pe plaja sau din parc, practic de oriunde se poate vizita un magazin online si se pot face cumparaturi doar cu un singur click si cu ceva bani in cont pe card desigur. 🙂

Toata treaba este simpla: se instaleaza aplicatia care ruleaza cu succes pe toate telefoanele inteligente cu sistem de operare symbian, windows, android.

Aplicatia M-commerce este o mica extensie si este conceputa ca o sursa “auxiliara” de venit, in paralel cu planul de comunicare si structura tehnica a celorlalte modalitati de vanzare.

Haine, alimente, incaltaminte, servicii sau bilete de calatorie, toate pot fi achizitionate folosind M-commerce.
Acest curent relativ nou in tara noastra, trebuie luat in serios; pentru ca in alte state ca SUA, M-commerce este folosit frecvent gratie tehnicii comunicatiilor.

De la Scoala de Vara Gpec, din perioada 5-10 septembrie, Iulia o sa va tina la curent cu noutatile, alaturi de Lavinia Biberi, Sorin Rusi si George Hari Popescu.

Comertul electronic este viitorul- decernarea premiilor GPec 2012

Comments

2 comentarii la „Comertul electronic este viitorul- decernarea premiilor GPec 2012

  • 15/09/2012 la 2:33 AM
    Legătură permanentă

    Am o intrebare petru infiintare unui PFA, am peste doi ani in domeniul izolatiilor termice, dar nu am un atestat sau autorizatie. Cum trebuie sa procedez sa pot obtine pfaul, am inteles ca se cere…un atestat in domeniul respectiv?!

    Răspunde
  • Pingback:Gala Premiilor e-Commerce 2013 | iYli

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.