Desi ma deranjeaza de cele mai multe ori galagia din parcul care se intinde in fata ferestrelor mele, atunci cand oameni, jucarii si trotinete se retrag la culcare, le duc dorul.

Nu imi place linistea.

In linistea noptii, pana si cateii de care ma feresc in mod corent pe strada, imi par mai aproape, mai ca i-as mangaia usor pe crestet.

In rest, ma bucura faptul ca e taiata creanga aia din copacul din fata sufrageriei, altfel as fi fost capabila eu insami sa o tai in urma cu o saptamana.

Doruri avem cu totii. Nu simt insa toamna in preajma, am inca bocancii la usa si ma pregatesc pentru o noua plecare, dupa ce voi fi impacat si varza, capra am imprumutat-o altcuiva cerebral de mult.

Vorba aia, acasa stim toti ce ne asteapta, mai bine e in lume, descoperi lucruri noi, pana la urma totul este relativ- si ganduri si sentimente.

Fata asta canta frumos despre acordaj, vara si uitare.

Supa & Maria – Fosta iubire

Asculta mai multe audio diverse

Eu nu o cred insa, prea mult romantism bolnav, desi cantecul e frumos, cat sa te faca sa scoti tuica ascunsa pe unul din rafturile frigiderului.

Nu imi mai place chitara, nu mai vreau muzica si randuri ratacite. Un nou prieten mi-a soptit zilele astea: tu esti cea mai importanta, conteaza doar ce vrei tu.

Mi-e teama, am sa traiesc clipa.

……………………………………………………………

Acordajul clipei.

Comments

Etichetat pe:                

4 comentarii la „Acordajul clipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.