Stiri, filme, clipuri muzicale, situri de socializare sau pur si simplu doar navigarea pe net, toate sunt posibile, gratie tehnicii de varf in domeniul comunicatiilor si a tehnicii IT!

Internetul a depasit de mult viteza melcului cibernetic si a ajuns la performante de ordinul gigabitilor!

Marele avantaj al acestei inovatii, este ca internetul poate fi accesat de oriunde, oricand, chiar de pe un telefon mobil, in speta un smartphone!

Conferinta intitulata Internet and Mobile World din 2012 se va desfasura in 3 etape, pe durata a 3 zile unde isi vor expune ideile si parerile peste 70 vorbitori valorosi din domeniu.

Ziua 1 este dedicata evenimentului digital marketing, in a doua etapa vor avea loc discutii despre social media, ultima parte a discutiile vor prezenta viziuni asupra aplicatiilor tv si despre telefonie mobila.

Dezbaterile incep in jurul orei 10.00, iar fiecare subiect va fi dezbatut in limita a 30 minute.

Asteptarile mele de la conferinta Internet and Mobile World 2012?

O mai buna implementare a internetului in toate domeniile, promovarea ceva mai agresiva pe piata de consum, pentru ca acest serviciu sa fie accesibil unei categorii mai largi de utilizatori.

Telefonia si internetul merg mana-n mana, nu concep practic niciun abonament de telefonie mobila fara o conexiune la internet, insa preturile acestor servicii sunt inca destul de mari.

Mi-as dori si o discutie reala si la subiect despre o inlesnire din punct de vedere financiar a accesului la serviciile de internet pe telefonul mobil.

Ar fi binevenite si cateva cuvinte despre aria de acoperire cu semnal pentru internet si date de pe teritoriul Romaniei, unde stim ca din pricina reliefului, problema este inca de actualitate.

In final, ma astept ca in urma acestei conferinte, sa se puna in practica mai multe proiecte de modernizare a infrastructurii pentru servicii de calitate oferite catre clienti persoane fizice sau juridice.

Ne vedem la Romexpo in perioada 19/21 septembrie!

Update.

Spune-mi, care sunt asteptarile tale de la conferinta Internet and Mobile World 2012?

Prin intermediul SilkWeb ofer trei invitatii la eveniment.

Astept raspunsul tau pana maine, 18 septembrie, ora 22.

Internet and Mobile World 2012

Comments

6 comentarii la „Internet and Mobile World 2012

 • 17/09/2012 la 11:52 PM
  Legătură permanentă

  Eu chiar sunt interesat cum vad companiile dezvoltarea internetului mobil de mare viteza (3G, poate chiar si 4G). Si ma refer la acoperire, in special a vitezei 3G, mult mai utilizata in Romania. Fiindca sunt zone in tara (si nu ma refer la cine stie ce virf de munte sau padure pierduta) unde nu exista acoperire 3G sau semnalul este foarte slab. Sunt curios daca se va aborda subiectul acesta, al cresterii ariei de acoperire pentru internetul 3G.

  Răspunde
  • 18/09/2012 la 4:08 PM
   Legătură permanentă

   N-au incotro. Paşii repezi cu care tehnica de vârf isi face loc pe piata, lucrurile noi care apar in materie de IT si telefonie mobilă,nu fac altceva decat să oblige la viteye tot mai mari chiar si în telefonia mobila.

   Răspunde
 • 18/09/2012 la 3:38 AM
  Legătură permanentă

  Apropo de ce zicea Bogdan. Astept sa vad daca se va zice ceva legat de raspandirea pe teritoriul Romaniei a mai nou intratei tehnologii 4G. Cind se estimeaza ca va deveni standard si la noi.

  Răspunde
  • 18/09/2012 la 4:11 PM
   Legătură permanentă

   Din punct de vedere politic, ne situăm pe axa România Washington. Din punct de vedere a implemantării noilor trenduri in materie de IT si telefonie mobilă, suntem vârf de lance, doar ca propulsia este lentă . Cu respect, Vlad

   Răspunde
 • 18/09/2012 la 12:34 PM
  Legătură permanentă

  Sunt pasionat de tehnologie si imi place sa fiu la curent cu noile trenduri in domeniu. Participarea la acest eveniment imi va permite sa particip la diferite seminarii si conferinte sustinute de cei mai mari jucatori din piata de telecomunicatii si domeniul IT. 4G sau LTE este un subiect destul de interest si mi-ar face placere sa pot socializa si cu alti participanti despre acest subiect.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.