Se stie ca fuga este rusinoasa, dar sanatoasa. 😀

Cei intitulati lasi, din cauza faptului ca fug din calea pericolului, nu au motiv de complexe. Nu sunt singuri in aceasta situatie.

Unii fug dupa ce lovesc sau dupa ce musca.

Hit and Run sau mai pe romaneste Loveste si Fugi, este o comedie despre un cuplu de tineri (Kirsten Bell si Dax Shepard) care se hotarasc sa-si paraseasca viata monotona pe care o aveau intr-un mic oras, in schimbul unei excursii care le-ar putea schimba viata.

Intr-adevar, viata celor doi devine tumultoasa in momentul in care sunt urmariti de un vechi prieten (Bradley Cooper), un serif federal (Tom Arnold) precum si o banda de inadaptati cu complexe de personalitate.

Pelicula este una savuroasa, nu lipsesc urmaririle cu masini, scartaitul cauciucurilor pe macadamul aspru si neted; fumul degajat lasa impresia ca o cursa de drift ad-hoc tocmai se desfasoara.

Filmul are o durata de 1h 40 minute si si ii are drept protagonisti pe: Bradley Cooper (Alex Dimitri), Kirsten Bell (Annie), Kristin Chenoveth (Debbie), Beau Briddges (Clint Perkins), Dax Shepard (Charlie Bronson).

Premiera are loc in Romania in data de 21 septembrie 2o12 in marile cinematografe din tara, in Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara, Targu Mures, Cluj, Oradea.

Va povesteste Iulia mai multe, merge azi sa il vada! 🙂

Loveste si fugi! 😀

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.