Amenajarea unei locuinte presupune rabdare, bani, dibacie dar mai ales cunostinta in domeniu.

Spatiul unui apartament trebuie foarte bine si eficient folosit
Masina de spalat isi are locul ei bine stabilit, adica aproape de priza de apa, masa de calcat de asemenea, langa o priza cu impamantare, masina de tocat carne, storcatorul de rosii intr-un dulap din bucatarie.

Bunaoara, orice casa sau orice locuinta are nevoie de intretinere si reparatii. Daca se defecteaza o priza, lustra sau se rupe cordonul de alimentare al aspiratorului sau al fierului de calcat, depanatorul amator are nevoie de scule potrivite pentru reparare.
Pentru zugraveli, de asemenea este nevoie de scule iar depozitarea acestora, a devenit o reala problema, pentru ca niciodata nu aveau locul lor bine stabilit.

In acest sens, Alvis propune o solutie revolutionara pentru produse de menaj si comercializeaza dulapioare de plastic pentru maruntisuri cu diferite dimensiuni si culori.

Acestea se potrivesc de minune oricarui spatiu dintr-o locuinta sau de ce nu intr-un beci la subsolul casei sau la bloc. Rezistente, frumos finisate, nu ruginesc, pentru ca sunt din material plastic.
Si unde mai pui ca sunt si foarte usoare, iar manevrarea acestor dulapioare este facila. Sertar pentru piulite, sertar pentru suruburi, pentru holtzsuruburi si dibluri, ca la farmacie.

Intotdeauna mi-am dorit ca fiecare lucru sa fie usor de gasit, chiar
si pe timp de noapte, cu ochii impaienjeniti de somn.:)

Apropos, pentru un aspect mai fain, dar si pentru a inlesni mai mult munca de cautare, pe sertare se pot aplica etichete cu specificatia: suruburi de 2mm; piulite de 3mm, leduri, fludor, cositor etc.Iar daca deasupra acestor dulapioare se monteaza o lampa fluorescenta cu tub de neon de 20W, treaba este chiar o ikebana originala!

Imi amenajez casa.

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.