Nevoia de spatiu ramane o lupta continua, iar in ceea ce priveste locul de depozitare pentru scule, ei bine, deja vorbim de un razboi.

Nu odata ni s-a intamplat sa cautam un cleste, patent sau ciocanul si sa nu gasim nimic. Poate l-am dat imprumut unui vecin care
a uitat sa ni-l aduca inapoi, nestiind ca acea unealta/scula nu este pisica sa vina singura acasa sau pur si simplu, sta undeva aruncat
din lipsa unui loc anume.

Treaba este cu atat mai complicata in cazul “lucrurilor marunte” adica: hlotzsuruburi, piulite, cuie sau alte asemenea, necesare intr-o casa.

Spatiul de depozitare al sculelor este un sanctuar.

Aici fiecare unealta isi are locul bine stabilit, bine stiut si poate fi gasit chiar cu ochii inchisi in miez de noapte.

Fetele isi au un coltisor special unde isi tin bigudiurile, vopselele pentru par, pudra. Nu are nimeni ce cauta sa strice ordinea desavarsita.

Este un spatiu tabu! 😀
Asa sta treaba si in cazul sculelor si al accesoriilor necesare in casa. In acest sens, cei de la produsemenaj.ro – magazin online complex- vin in ajutorul spatiului si al rabdarii. 😀

Dulapioare modulare din plastic pentru suruburi, piulite…maruntisuri intr-un cuvant, toate aranjate frumos pe categorii…parca vorbim de alta lume, nu?

Dintr-un material plastic rezistent, dulapioarele de scule confera spatiul de stocare necesar, putandu-si gasi practic locul in oricare
colt al casei, fara a ingreuna accesul, iar gasirea unui anume obiect, fiind doar o chestiune de secunde.:)

Dulapioarele modulare din plastic pentru lucruri marunte imi par extrem de binevenite si necesare intr-o casa in care micile reparatii sunt facute chiar de mesterul care o locuieste.

Mai cu seama ca a devenit o moda inlocuirea lampii vechi din tavan cu o aplica noua, inlocuirea vechiului sifonier cu un dulap nou sau schimbarea bateriei de dus. Acestea toate trebuiesc asamblate la fata locului, iar in lipsa unor scule adecvate sau a spatiului de depozitare a sculelor, transforma un deliciu intr-un supliciu.

Preturile dulapioarelor nu sunt exagerate, iar daca luam in calcul spatiul castigat prin achizitionarea lor, chiar am facut un “deal” pe cinste!

Am nevoie de un dulap pentru scule.

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.