De astazi, pana pe data de 6 octombrie, cu bunici, nepoti, catel si purcel sunteti invitati la spectacolele desfasurate la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti, in cadrul festivalului international de teatru pentru copii.

Din strainatate, participa cinci companii de teatru care vor prezenta spectacole adresate copiilor cu varste cuprinse intre 0 şi 12 ani.

In programul festivalului sunt incluse 7 productii ale teatrului Ion Creangă.

In anul 2008, festivalul a primit recunoaşterea ASSITEJ International, cea mai prestigioasa organizatie de teatru pentru copii si tineret din lume, acordandu-i-se titulatura de Festival International ASSITEJ, reinnoita de atunci, in fiecare an.

Reprezentatiile vor avea loc la Sala Rapsodia a Teatrului Ion Creangă, la sediul Teatrului Masca, in scoli si in gradinite din Bucuresti.

Alaturi de spectacole, programul festivalului include: spectacole-lectura cu piesele castigatoare ale concursului de dramaturgie organizat anual de Teatrul Ion Creangă, ateliere de creativitate adresate celor foarte mici, expozitii de tablouri si fotografii si multe alte surprize.

Biletele şi abonamentele s-au pus in vanzare la casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani, nr. 53. Lista spectacolelor este pe fitc.ro.

Ne vedem in sala!

100, 1.000, 1.000.000 de povesti

Comments

2 comentarii la „100, 1.000, 1.000.000 de povesti

  • Pingback:invitatie la teatrul Ion Creanga | iYli

  • 04/10/2012 la 11:35 AM
    Legătură permanentă

    Imi place foarte mult teatrul,mai ales cel pentru copii.Ma transpune intr-o alta lume facandu-ma sa uit de toate grijile cotidiene.Fiul meu,Aurelian este foarte incantat de acest spectacol, mai ales ca iubeste arta in general, in prezent pregatind o piesa la Teatrul Vienez de copii.Cat despre fratele lui, Mario mi-ar placea sa-l cunoasteti.Este un mare comediant.Va pup si sper sa ne vedem la teatru.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.