Asociatia de Dragul artei propune pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani un proiect de teatru muzeal derulatiîn parteneriat cu Centrul Cultural Palatele Brancovenesti si finantat de Administratia Fondului Cultural National, denumit La Palat animat.

Conceptul programului acopera valoarea educativa, acuratetea istorica a evenimentelor si personajelor, cat si calitatea artistica, avand drept subiect istoria familiei Brancovenilor si a istoriei palatului brancovenesc de la Mogosoaia

Un specialist care va aprecia modul de satisfactie a copiilor, invatatorilor ai părintilor, pentru ca intregul proiect să devina un exemplu de buna practica si pentru alte muzee din tara.

Sunt foarte multe locuri din Romania care merita readuse in circuitul cultural si in atentia copiilor, astfel incat acestia sa constientizeze si sa traiasca pe viu atmosfera unei cladiri cu istoriesşi povesti frumoase.

Participarea este gratuită.

Pana pe data de 21 octombrie weekendurile sunt dedicate familiilor, iar in cursul saptamanii, pentru scoli, programarile sunt obligatorii si se fac numai cu 5 zile înainte de data la care se doreste programata activitatea, la e-mail: oana@dedragulartei.ro. Grupul trebuie să aibă maximum 20 de copii.

Dăruiti-va şi daruiti-le copiilor sansa de a trai vremurile de altadata, veniti La Palat animat!

Lectia de istorie vs educatia interactiva

Comments

Un comentariu la „Lectia de istorie vs educatia interactiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.