Cei mai multi soferi se confrunta cu dilema: oare este mai bine sa imi schimb anvelopele de doua ori pe an sau este mai bine sa imi iau unele all seasons? Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare nu este tocmai usor de dat. Caci anvelopele all seasons sunt mai degraba o solutie de compromis si nu reprezinta cea mai buna alegere pentru toti soferii.

Una este sa locuiesti si sa conduci masina intr-un oras de campie, si alta etse sa locuiesti la munte si sa ai conditii meteorologice mai severe. In oras este usor sa conduci masina, chiar si pe timpul iernii, cu conditia ca cei de la primarie sa dezapezeasca soselele. Daca insa locuiesti la munte, lucrurile tind sa se schimbe, caci si terenul este mai accidentat si soselele mai greu de degajat.

Trebuie sa fiti constienti de faptul ca materialul folosit la anvelopele all seasons este proiectat sa reziste la temperaturi extreme: atat la caldura excesiva, cat si la ger. Insa in acest mod va veti solicita masina mai mult, mai ales daca rulati pe drumuri accidentate si acoperite cu zapada, polei sau noroi.

Recomandari: romanvelope si cauciucuri noi de la romanvelope.

Scurt despre anvelope

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.