Stiu, stiu, octombrie este inca aici, nu s-a transformat bine nici mustul in vin, iar dovlecii nu au fost mancati in placinta cu zahar pudra pe deasupra si eu anunt filmele lunii decembrie.
Vreau sa fiti insa pe faza!
Mai jos am creat si un playlist cu trailere.
Vizionare placuta!

  • The man with the iron fists este o aventura inspirata de filmele clasice de kung-fu, in viziunea colaboratorilor sai de cursa lunga, RZA si Eli Roth.
  • The words – Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) starneste o furtuna de admiratie asa cum se intampla o data intr-o generatie. insasi viata lui Rory este o creatie fictionala.
  • Anna Karenina este noua adaptare cinematografica in viziunea îndrazneata si pasionala a regizorului Joe Wright, aclamat pe plan international pentru filme precum Atonement, Pride and Prejudice. Adaptat după romanul lui Lev Tolstoi de catre laureatul cu Oscar Tom Stoppard (Shakespeare in Love), filmul marcheaza a treia colaborare a regizorului cu actrita Keira Knightley, nominalizata la Oscar, precum si cu producatorii Tim Bevan, Eric Fellner si Paul Webster.
  • This is 40
  • Seven psychopaths -Scenaristul si regizorul laureat cu Oscar Martin McDonagh ne prezinta o comedie neagra inecata in sange si burdusita cu vedete.
  • Jack Reacher

Filmele lunii decembrie 2012

Comments

Un comentariu la „Filmele lunii decembrie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.