Opriti timpul, clipa asta minunata…

Producatorul german de ceasuri poarta numele pionierului aeronauticii, Ferdinand Gaf von Zeppelin, care a stapanit inalturile cerului, construind aparatele de zbor cu forma unui balon oval umplute cu hidrogen, numite dirijabile.

A fost fondatorul companiei de aparate de zbor “Luftschiffbau Zeppelin GmbH Friedrichhafen”, care avea drept obiect de activitate zboruri civile, comerciale si internationale.

Aparatele de zbor: altimetre, indicatoare de portanta, pozitie, indicatoarele nivelului de combustibil sau ceasuri, toate sunt indispensabile unui zbor in siguranta si punctual.

Fiind reprezentant al fortelor aeriene germane, Zeppelin a fabricat si ceasuri de mana cu afisaj analog.
Dedicate si punand in evidenta spiritul uman, ceasurile Zeppelin, scot in evidenta finetea unor lucrari de inalta calitate in domeniul fabricarii ceasurilor de mana.

Ceasurile originale Zeppelin sunt fabricate de catre compania germana POINTtech, iar cunoscatorii  apreciaza calitatea constructiei si precizia ireprosabila in functionare.
Daca ora exacta este data de la Greenwich, masurarea precisa se face cu un orologiu Zeppelin original german! 🙂

Revenind la comertul online, mai ales ca iYli.ro este in acest an blog partener GPeC, eu recomand sa alegi ceasuri online. 😉

Zeppelin. Istoric

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.