Lumina diafana a lunii se reflecta minunat in albul celor mai frumoase bijuterii de argint.
Inca din cele mai vechi timpuri, bijuteriile au fost un accesoriu unisex, iar trendul se pastreaza inca si azi, dovada ca inelele din diferite metale sunt purtate atat de catre femei cat si de catre barbati.
Forma insa face diferenta!

Odata cu trecerea timpului, inventivitatea si imaginatia bijutierilor au dovedit a fi de-a dreptul geniale. Au aparut forme noi, culori cu straluciri seducatoare, amplificand valoarea sentimentala a bijuteriilor.

Inelele de argint au o expresivitate aparte, mai ales cand impodobesc frumoasele degete ale prietenelor sau sotiilor noastre.

Iubirea unei femei este incomensurabila si nu poate fi cumparata niciodata cu nimic!
Insa in semn de apreciere, respect si iubire neconditionata, femeile pot fi placut surprinse de un gest pornit din inima: daruieste un inel.

Cautand astfel de bijuterii zilele trecute, am gasit la OnlineBijoux o gama variata de bijuterii. Inele, verighete, inele de logodna, toate din aur, argint sau argint placat cu aur. Ochii mi s-au oprit asupra unul inelus de argint cu design italian, format din doua modele de pietre zirconia albe. M-am hotarat, l-am comandat pentru a-i face fiintei dragi o surpriza. Merita! Femeile merita numai surprize placute!

P.S. Nu puteam sa fiu intr-atat de egocentric si sa nu las linkul unde am vazut acele minunatii de inele care m-au impresionat!

Holograf=Ti-am dat un inel

Asculta mai multe audio diverse

Forma face diferenta.

Comments

Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.