Frumusetea este eterna, fie ca straluceste sub razele soarelui lunii august sau in flacara lumanarilor de sarbatoare din bradul de Craciun.

In prag de decembrie, centrul de remodelare Glamour, continua seria cadourilor catre cliente si ofera trei pachete de remodelare corporala.

Fiecare premiu contine cate o o impachetare la infrasauna cu cafeina + o sedinta de drenaj limfatic (presoterapie).

Drenajul limfatic consta in eliminarea grasimilor si a toxinelor din organism; eliminarea surplusului de apa. Este indicat indiferent daca esti la o dieta stricta sau nu.

Infrasauna are rolul de slabire prin topirea grasimilor si intensificarea arderilor; totodata organismul este detoxifiat si este eliminata retentia de apa; in 40 min se consuma aprox 800 calorii.

Infrasauna la capsula functioneaza si ca modalitate de relaxare, aparatul beneficiind de functiile: ventilatie la nivel facial, cromoterapie si meloterapie

Cum poti participa la concurs?

Da like paginii de facebook Glamour Remodelare Corporala, in cazul in care nu ai facut-o deja si scrie in doua vorbe ce proceduri crezi ca ti se potrivesc cel mai bine, dintre cele oferite de Glamour remodelare.

Primul expert al organismului tau, esti tu. De restul se ocupa Glamour!

Concursul incepe astazi, 15 noiembrie si se incheie luni, 19 noiembrie, la miezul noptii.

Castigatoarele sunt alese prin sistem random, iar marti cu noaptea in cap, primesc vestea cea mare!
Pumnii stransi!

P.S. Bonus, promotiile lunii noiembrie aici.

Glamour, este un stil de viata si prin acest concept lantul “Glamour- Centre Remodelare Corporala” a reusit sa fie cat mai aproape de nevoile femeilor dar si a barbatilor. 

Fiecare client este special si nevoile lui sunt urmarite indeaproape de terapeutii centrelor noastre. Abonamentele urmaresc nevoile directe ale clientilor nostrii, spune Crina Grama, brand-manager, intr-un interviu acordat la inceputul acestui an.

I like Glamour!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.