La sfarsitul anului trecut am fost la vizionarea Cirque du soleil: departe in alte lumi.
De ce departe in alte lumi?

Povestea reprezinta calatoria initiatica tipica oricarei povesti de dragoste, cautarea, dorinta, surpriza, nelinistea, bucuria.

Mia se indragosteste de unul dintre acrobati in timpul reprezentatiei si cata vreme acesta rataceste in lumea fantastica a circului, in urma unei sarituri esuate, tanara porneste in cautarea sa, dincolo de cortina sau scena, avand parte de noi experiente.

Mi-au placut acrobatii, iar corabia cu vasle e o metafora in miscare si dansul elementul cheie pentru echilibrul acesteia. Dansul are loc pe nivele, asa cum actiunea se desfasoara pe mai multe planuri, are o intreaga concentrare de forte. M-au impresionat diversitatea artei, impletirea culorilor, muzica de inceput m-a purtat in Asia, in lumea lui Gingis Han; trecerea la muzica irlandeza a fost bine aleasa.
Muzica precede uneori miscarile artistilor, salturile, alteori urmeaza acestora.

Filmul mi s-a parut obositor pe alocuri, clar e genul pe care nu am sa il mai revad vreodata, poate si pentru ca nu imi place lumea circului. Componenta 3d este nesemnificativa, insa muzica -iata ca ma repet- este elementul care m-a pastrat pe scaun in sala de cinema, ea este cea care accede departe in alte lumi, cu vise si iubire. Ca-n filme. 😀

 

 

Sugestie oferta invitatii de nunta si program facturi online. Vorba aia, o schimbare nu vine niciodata singura. Succes cu toate!

Pe aripile muzicii in lumea Cirque du soleil: departe in alte lumi

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.