Cand vine vorba de sanatate, majoritatea dintre noi lasa orice orgoliu cuminte, intr-o parte, uita de dorinte in ceea ce priveste un job mai bun, o iubita mai frumoasa si devreme acasa, o gradina cu luminite si pitici printre care alearga pisici.

Sanatatea este cheia care determina o lume sau o alta, care pastreaza echilibrul fiecarei zile si armonia mintii.

Vorba aia din batrani care spune ca daca ai sanatate, ai de toate, este absolut reala.

De felul meu sufar de ipohondrie; iar cand apare o problema, fie ca sunt in vizor cei apropiati mie, deja mintea mi-o ia razna si incepe sa fie sagetata de tot felul de ganduri, deloc frumoase, crede-ma.

Ideea aflata la baza ipohondriei, din punctul meu de vedere, este una singura, nevoia de siguranta imbinata cu acel: decat sa consolezi, mai bine sa previi.

Am spus de multe ori ca prefer un adevar, oricat de crunt este el, in locul unei minciuni frumoase.
Stiu, suna deprimant si curajos totodata. Da, perfect adevarat. Insa iau in calcul faptul ca, atata vreme cat cunosti inamicul, stii si ce arme sa folosesti impotriva lui.

Cancerul e vindecabil, imi tipa in urechi in toamna, o doamna doctor in al carei cabinet ma aflam, pentru a primi cateva informatii suplimentare cu privire la un diagnostic.

E drept si doctorii sunt tot oameni si asemeni tuturor oamenilor au sensibilitatile lor, nu judec pe nimeni, asa cum nu ma ploconesc stergand podelele, cand e vorba de mine. Dar partea asta ultima, as face-o pentru cei pe care ii iubesc. Doresc sa ma refer insa la altceva aici, fara rautate si departe de mine ideea sa jignesc pe cineva; si anume la faptul ca un medic, desi a depus candva un juramant, uita ca e tot om pana la urma, uita sa vorbeasca si sa explice, uita sa isi faca meseria daca nu ai bani, multi bani. Nu, nu bag pe toata lumea in aceeasi categorie, desi, sa-mi fie cu iertare, eu rar am intalnit pana acum pe cineva care sa lucreze in lumea medicinei care sa nu fie “mai dragut” dupa ce primeste ceva.

Stiu, scuza e poate aceea ca un medic vede atatia pacienti, uneori repara problema fizica, fara sa mai poata sa isi indrepte atentia catre psihicul bolnavului sau catre conditia sa sociala. E ca si cum: ai bani, traiesti, nu ai bani, ce mai vrei? Du-te acasa.

Medicul e unul, de partea cealalata noi suntem multi. Sa nu uitam insa ca nimeni nu a obligat pe nimeni sa aleaga o meserie sau o alta, chiar daca vorbim de salvarea vietilor. Mai bine spus, in special cand este vorba de salvarea vietilor.

Totodata, spitalele din Romania nu au un psiholog care sa preia bolnavul din ambulatoriu pana dincolo de masa de operatie, nu au o persoana avizata care sa il incurajeze si sa ii explice faptul ca nimic nu este atat de rau pe cat pare. Exista si nu stiu eu?

Majoritatea problemelor fizice sunt dezvoltate in creier, pe langa componenta genetica, de ganduri, de sentimente si frustrari, de doruri, suferinta si usi inchise. Consider ca banii nu pot cumpara fericirea, asa cum chirurgul nu poate repara sufletul, ci poate doar extirpa un carcinom bazocelular de exemplu.

Cancerul e vindecabil, imi tot rasuna si acum in urechi.
Cuvantul unui psiholog poate valora mai mult chiar, in comparatie cu toate incurajarile si dragostea oferite de familie.

Tocmai ca aminteam mai sus de ipohondrie, dar si pentru ca ultimele luni nu au fost foarte usoare pentru mine si am trecut prin stari absolut delirante, am hotarat ca luna ianuarie sa o dedic inclusiv analizelor de tot soiul. Nu mi-e atat de teama in ceea ce ma priveste legat de o veste sau o alta, cat mi-e teama de cum ar putea influenta asta pe cei din jur.

Sunt curioasa daca a folosit cineva biorezonanta wellness care analizeaza atat starea energetica a organismului, dar si pe cea psiho-fizica. Am inteles ca e un soi de rmn daca as putea face o paralela, iar aparatul respectiv face niste masuratori electrofiziologice in corp timp de 40-50 minute. In functie de acestea se emite raportul final, care arata starea de sanatate, principalele  probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.

Da, cancerul este vindecabil, insa valul care tine de suflet, de armonie sau pace interioara, vine uneori mai lent.

Asadar, ce imi poti spune despre biorezonanta wellness? Ai facut o astfel de analiza?

Cancerul este vindecabil! si o intrebare

Comments

2 comentarii la „Cancerul este vindecabil! si o intrebare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.