In 2005/ 2006 m-am ingrasat. Am mai scris asta, am facut capul mare tuturor, tocmai datorita faptului ca am reusit sa scap de kg pe care le-am luat in plus.

E o victorie personala si nu mi-e rusine de experienta prin care am trecut.

In perioada aceea am avut un regim de viata de armata, dormeam foarte putin, mancam aiurea si numai “bunatati”, nu faceam niciun fel de miscare, eram foarte stresata.

Undeva in 2009 s-a intamplat un declik, iar in prezent am cu cateva kg mai putin decat aveam inainte sa ajung o balena. 😀

Slabirea a avut loc treptat, nu am dat niciodata jos mai mult de un kg pe saptamana, am avut perioade in care nu am slabit deloc si nu mi-am impus reguli alimentare drastice. Doar ca declikul ala amintit din 2009, a insemnat de fapt o criza de bila care mi-a taiat din start din alimentatie diverse produse.

Ei bine, aducand lucrurile in prezent, pot spune ca nu sunt inca multumita de modul in care arata corpul meu, de mine per ansamblu.

2010
2010
2012
2012

Insa pe langa regim, merg la sala si totodata la tratamente corporale.

Am observat ca acest ultim subiect este tratat uneori cu rezerva, alteori cu rusine si nu am inteles inca motivul.

Noi ca si oameni, oricat de mult ne-am dori nu reusim sa fim perfecti, iar minunile nu se intampla peste noapte. Tot timpul, cata vreme iti constientizezi problemele si ceea ce iti doresti, ai sa si gasesti solutii pentru acestea, dar si oameni competenti sa te ajute.

Eu am o problema cu burta. Nu, nu am fundul mare 😛 nici pernute, sau alte minuni, am facut si ceva sport in adolescenta, asadar am ceva conditie fizica.

Insa la burta am acumulat pe parcursul timpului un adevarat colacel. Bine, e un avantaj la mare 😀 nu mai trebuie sa imi pun un colac adevarat.

De fapt ar trebui sa vorbesc la timpul trecut despre acest colacel, pentru ca in ultimele luni el a inceput sa dispara considerabil. Asta fix cu ajutorul tratamentelor corporale de care aminteam mai sus.

Eu merg la centrul de remodelare corporala Glamour, aflat in Piata Victoriei din Bucuresti. Am facut capsula, electrostimulare si fast slim, ultrasunete si drenaj limfatic.

Toate adunate cu dieta si sport m-au ajutat si ma ajuta in continuare. Hainele pe care le-am pastrat dinainte de 2005, haine care mi-au placut in mod evident, acum cad dupa mine. Dar care este rostul capsulei sau al impachetarilor?

Tratamentele sunt hotarate dupa o diagnoza facuta de specialistul terapeut, in functie de istoricul clinic si in urma evaluarii organismului, astfel lucrurile sunt personalizate si clar au efect, cata vreme mergi direct la sursa problemelor.

Fiecare dintre noi, fie ca suntem barbati sau femei, putem arata bine, daca ne si dorim asta.
In cazul in care preferam sa purtam bluze largi de pijama si pe strada, vorbim deja de alt subiect. Totul este sa si vrem, primul pas consta in parasirea zonei de confort personal, apoi urmeaza dieta, tratamentele si sportul. Toate adunate sub forma de rutina, asa cum dormim, facem sex, spalam masina sau mergem la film.
Se poate.

Cand mergi pe langa vitrinele magazinelor si te uiti in ele, iti place de tine? 😛

Cand treci pe langa vitrinele magazinelor si te uiti in ele, iti place de tine?

Comments

Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.