Am multe idei in minte si nu pentru ca ar fi haos, ci datorita faptului ca ma implic in lucruri diferite, cu oameni diferiti, tot timpul cu sau fara voia mea, sar din papucii de casa cu nas de ursulet, in pantofii rosii cu toc, pentru ca apoi sa iau pe cei albi de lac si sa pornesc frumos cu un cosulet din rachita sa culeg mere proaspete.

Mi-ar fi placut sa reusesc sa ii fac o altfel de prezentare, poate mai vesela, poate cu mai multa imaginatie, potrivita varstei lui Aurelian. Dupa ce am facut filmul, l-am vizionat de cateva ori si am ascultat versurile iar si iar. Parca nu mai am la randul meu destule vorbe care sa exprime mai mult decat o face chiar poezia.

Viata asta degeaba are reguli uneori, sau principii, spune-le cum vrei, cum te simti in stare, pentru ca intervin momente in care toate pica; intervin momente in care te uimesti sau te dezamagesti pe tine insuti, in care ai vrea mai mult sau mai frumos, in care ti-ar placea ca povestea din minte, povestea construita peste noapte sa devina realitate.
Fantasmele sau fanteziile intunericului sau ale dorintei nu sunt daramate insa de bun simt, de educatie, de respect. Pana la urma la asta se reduce totul.

Daca-ti doresti in viata sa poti obtine tot, nu te purta cu altii ca si un dobitoc,
Fii cavaler si lumea te va aprecia de esti modest si sincer, asta-i parerea me!

Lectia de viata? E aia pe care o primesc si eu si voi in fiecare zi, cu fiecare sut in fund sau privire urata, cu fiecare gest tandru sau soapta din partea persoanei iubite…

In ceea ce il priveste pe Aurelian, eu ii urez sa aiba bafta!
Ah, il cunoasteti de fapt si din alte postari in care a aparut pe blog si alaturi de Mario, fratele sau, pe parcursul ultimilor 3 ani.

P.S. In cazul in care vrei sa te muti in Bucuresti, iata cateva sugestii: apartamente noi Vitan si ansambluri rezidentiale sector 3.

Lectie de viata

Comments

Un comentariu la „Lectie de viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.