Dragostea pluteste in aer asemeni polenului si miresmei florilor proaspete, cu petale catifelate, sensibile si atat de frumos colorate de o mana maiastra, nevazuta.
Iubirea  se exprima prin versuri sau cadouri costisitoare. Iubirea e un dar, iar de regula asta se intampla in prezenta unei flori gingase si stinghere, tinuta cu grija in mana tremuranda.

aranjament floraltrandafiri roz

E lucru cert ca ne gandim unii la ceilalti, asa au aparut si magazinele de flori online, extraordinar de binevenite pentru persoanele indragostite, dar foarte ocupate. Doar cu un singur click, pot fi vizualizate minunatiile multicolore si trimise apoi prin curier fetei din primul rand, fata aceea cu ochi mari si senini indragostita pana peste cap.

Florile exprima sensibilitate si rafinament putand spune multe despre persoana care le daruieste.

Floria este floraria online cu o oferta desavarsita si servicii de calitate. Florile sunt mereu proaspete, iar angajatii trimit darul tau asa cum a fost el cerut.

Daca ar putea vorbi, ele, florile, fiecare domnisoara ar avea parte de o poezie cu dedicatie, o poezie unicat soptita suav la ureche in serile cu dor si stele mii pe bolta cereasca.

Dragostea, o floare de nu ma uita

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.