Nu stim cu siguranta daca Adam si Eva, acolo, in gradina Edenului, ar fi purtat vreo bijuterie, dar ceea ce stim clar, este faptul ca omului i-au placut bijuteriile mereu si astfel, a incercat prin diferite mijloace la vremea aceea sa se impodobeasca.

Cele mai vechi bijuterii dateaza de aproximativ 100.000 ani podoabesi sunt reprezentate de scoici marine. Se pare ca de atunci a aparut si gustul pentru frumos, pentru a impodobi fiecare extremitate a corpului uman.

Oasele, caninii, pietrele pretioase si semipretioase au impodobit oamenii din cele mai indepartate vremuri. Big bang-ul a aparut pare-se odata cu descoperirea metalelor pretioase. Cuprul, argintul, aurul au devenit si ramas metale ravnite pentru fabricarea bijuteriilor sofisticate, destinate atat femeilor, cat si barbatilor, prin simplul fapt ca se potrivesc de minune cu caracterul fiecaruia, dar si cu culoarea pielii cu siguranta.:)

Cum as putea omite din laudatium, diamantele, perlele marine? Acestea ocupand varful piramidei in materie de bijuterii!
Fanteziile bijutierilor nu au limite, asa ca au obtinut prin inginerii doar de ei stiute, aurul alb si roz cu care fac astazi niste capodopere de arta in ceea ce priveste podoabele, bijuterii placate cu aur, iar ochii impatimitilor stralucesc patimas la vederea lor. In momentul in care bijuteria isi ocupa locul pe deget, la gat, in ureche sau oriunde in alt loc, lacrimi de bucurie apar in graba in coltul ochilor, inima bate cu putere rostind sfios parca: iti multumesc!

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.
Nu e bine sa risti sa nu-ti ajunga la timp cadourile de Sf Valentin cand ai posiblitatea sa comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux. De ce sa risti sa comanzi ceva care sa nu-ti placa? Mergi pe 100% daca comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si relatia cu clientii.

Omul si bijuteria de-a lungul istoriei

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.