In copilarie mi-am petrecut foarte mult timp la mama la servici. Eram un soi de mascota. Toata lumea vorbea cu mine, imi destainuia mici secrete, de la profesori si informaticieni pana la director sau la femeile de servici, toti erau prietenii mei.

Aveam acces in laborator printre eprubete, faceam teste de personalitate destinate celor care studiau informatica la trustul de calcul, o camera imensa care avea numai calculatoare, in pauzele dintre cursuri, cand de-abia invatasem sa citesc si cuvantul virginitate era o necunoscuta.

Gustare rapida cu omleta si cascaval
Gustare rapida cu omleta si cascaval

Jucam tenis de masa cu alti oameni veniti din toata tara sa studieze si glumeam pe seama baietilor din echipa de fotbal care isi facea veacul pe acolo; primeam daruri, ba chiar am fost si in excursii de cateva ori, fie ca era vorba de vreo alta localitate sau vreo fabrica din Bucuresti sau imprejurimi, fabrica de alimente, sucuri sau haine.
Cand greseam sau aveam vreo nelamurire exista cineva care sa imi explice zambind, cum ar fi fost mai bine.

Mi-au ramas in minte foarte multe conversatii de atunci, pe multi dintre oamenii de la care am invatat, mi-ar placea sa ii revad intr-o zi si sa afle ca alaturi de mama mea, mi-au fost cei mai buni profesori pentru materia numita viata.

Peste la cuptor cu legume
Peste la cuptor cu legume

M-au invatat cand e momentul potrivit sa rad sau sa-mi musc buzele si sa fiu serioasa, cum sa deschid o usa care pare incuiata si cum sa ma joc cu lucrurile serioase care imi ies in cale.

Ei, weekendul asta mi-am amintit de dnul Anghel, nu stiu ce face acum, nu stiu de fapt daca mai e pe aici. Era un bun bucatar si in weekend, ca doar atunci avea timp, punea in practica diverse retete fistichii in rastimpul in care nu isi scotea in oras fata si sotia.

Povestea dupa fiecare weekend pe un ton amuzat cum se cantarise luni dimineata si avea cu 2 kg mai mult comparativ cu ziua de vineri.
Ciclul se repeta in fiecare saptamana. De luni pana vineri cele 2 kg se evaporau, urmand sa apa iar pe parcursul weekendului.
Domnul Anghel avea un aer placut, calm si ma lasa sa ma joc in biroul sau mic in care era mocheta verde.

Pui la cuptor cu legume proaspete
Pui la cuptor cu legume proaspete

Ei, bine, in ultimele doua zile, cred ca fara sa vreau am pus in practica 😀 “reteta de weekend” amintita mai sus.

In sensul ca am gatit si am gatit 😀 si tot ce am gatit am mancat. A fost foarte bun.

Parol, asta a fost si parerea celor care mi-au stat alaturi.

M-am urcat si pe cantar in dimineata asta si se pare ca tine cu mine, nu e niciun kg macar in plus, darmite doua. 😀

Ce am pregatit vezi in fotografiile atasate acestui articol. Despre retete pe larg am sa scriu curand.

Folosesc uneori gatitul drept metoda de relaxare. Bine, nu imi place faptul ca dupa, urmeaza de fiecare data sesiunea de curatenie.

 Fotografii cu inghetata nu are sens sa postez, nu am preparat-o eu, insa recomand sa fie amestecata cu fructe deshidratate, e mult mai gustoasa.

O saptamana minunata la toata lumea!

P.S. Sugestii pentru cumparaturi: papuci dama si outlet haine.

Fructe deshidratate de weekend si relaxare cu iz culinar

Comments

Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.