Iubirea dezinteresata si sincera dintre doua persoane se pecetluieste cu o bijuterie.

Prima bijuterie este inelul de logodna iar daca totul decurge normal, conform planului, apare si verigheta consfintind legatura dintre el si ea, transformand cele doua jumatati stinghere intr-un tot unitar, puternic, numit familie.

Femeile in general si fetele tinere in special, asociaza frumosul sentimentul de iubire, cu o bijuterie cat de mica primita in dar de la cel cere-si risca viata, declarandu-le deschis dragostea eterna si puternica. Fie ca vorbim de bijuterii de argint sau bijuterii placate cu aur, chiar de diamante, efectele sunt aceleasi: bucuria si sentimentul de implinire!

Dragostea nu sete de vanzare. Dragostea si iubirea in unicul si purul inteles nu se cumpara, insa se pot darui impreuna cu un simbol care sa aminteasca mereu acest lucru celei ce primeste si celui ce si-a a daruit inima.

Bijuteriile primite din dragoste, sunt un simbol al unei batai de inima in plus pentru femeia iubita si nu sunt foarte sofisticate, insa au o insemnatate majora in viata celui care daruieste si in viata celei ce primeste iubirea.

Poetii au cuprins in versurile lor iubirea, menestrelii au cantat-o in serile cu luna plina, iar noi, azi, o daruim sub forma unei bijuterii.

Iubire, bibelou de portelan, obiect de pret, cu smaltul nepatat…

mondial-iubire,bibelou de portelan

Asculta mai multe audio diverse

OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.
Nu e bine sa risti sa nu-ti ajunga la timp cadourile de Sf Valentin cand ai posiblitatea sa comanzi cadouri prin intermediul magazinului OnlineBijoux.

De ce sa risti sa comanzi ceva care sa nu-ti placa? Mergi pe 100% daca comanzi de pe OnlineBijoux, magazin care pune accent pe calitate si relatia cu clientii.

P.S. Sugestie pentru achizitionarea de bluze online si colanti.

Un soi de declaratie de dragoste

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.