Oamenii alaturi de care pleci la drum, fie ca este vorba de o excursie de o zi sau o vacanta prelungita, sunt sarea in bucate sau zaharul care le strica gustul, asa cum spunea fata cea mica a regelui in poveste.

Responsabilitatea si respectul fata de cei cu care vrei sa iti pemargaretetreci clipele libere sunt baza reusitei acestora.

Pentru ca daca pleci sa bei si toti sunt in aceeasi situatie nu va avea cine sa cheme salvarea; pentru ca daca pleci doar ca sa iti satisfaci orgoliul facand glume proaste si jignind, sigur data viitoare stai acasa; pentru ca daca pleci asemeni unui orb, doar cu hainele de pe tine, imbolnavindu-te sub ploaie sau din cauza microbilor, nu capeti stima si nici nu esti consideral cool.
Ci doar prost crescut.

Intr-o calatorie, familia ta sunt partenerii de drum si o lege nescrisa spune ca trebuie sa aveti grija unii de ceilalti.
Daca vrei sa te certi poti sa o faci la intoarcere sau sa inchizi o usa dupa o prietenie, insa niciodata nu ai voie sa faci asta in timpul drumului.bocanci

Fac o paralela cu povestea prietenilor surprinsi de urs in padure. Doi dintre ei au fugit lasandu-l in urma pe cel de-al treilea. Acesta a ramas nemiscat, a incercat sa isi tina respiratia cat timp ursul l-a mirosit. A scapat chiar daca ii era teama si avea sanse foarte mici.
In gluma, tovarasii de drum l-au intrebat dupa aceea:
-Ce ti-a soptit ursul la ureche?
-Sa nu mai plec niciodata cu oameni ca voi la drum!

Calatoria e un test pentru prietenie! Si cand spun calatorie, ma refer de fapt la orice actiune pe care o faci la un moment dat, in viata.

Conteaza atat de tare sa stii pe cine te poti baza! E prea scurta viata asta ca sa-ti permiti “prietenia” tuturor!

In alta ordine de idei, scurte recomandari: set lego hero factory si papusa monster high

Calatoria e un test pentru prietenie!

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.