Sudorul imbina metalul, horticultorul altoieste pomi, zootehnicianul ingrijeste de animale. Bucatarul, eternul mester, imbina toate acestea intr-o singura lucrare.

Gateste mancarea in oalele imbinate de sudor, folosind carnea animalelor ingrijite de zootehnician, iar desavarsirea gustului si diversitatea aromei vine folosind plantele din gradina horticultorului.

Lantul “trofic” continua pana in momentul cand, respectabilul pofticios se aseaza la masa si savureaza cu nesat si pe indelete munca celor trei titani dependenti unul de celalalt.
Daca nu ar exista sudorul, nu ar avea in ce gati bucatarul. Daca zootehnicianul nu s-ar ocupa de sanatatea animalelor, nu ar avea mesterul bucatar ce pune in oala construita de sudor.
Horticultorul daca nu s-ar ocupa de gradina lui frumoasa, carnea obtinuta de zootehnician, pusa in oala sudata de sudor si gatita de bucatar, nu ar avea savoare… preparate la cuptor

Ah, da! Sa nu il omit pe zidar care daca nu ar face parte din lant, nu ar avea cine sconstruiasca marile restaurante.

Nici tamplarul nu poate fi exclus din ecuatie pentru ca el construieste mesele pe care se etaleaza munca bucatarului si tot el, tamplarul incleiaza scaunele pe care se aseaza mesenii.
La continuarea povestii si constructia “lantului trofic” esti invitat si tu sa contribui cu o idee. Am omis pe cineva? 😀

P.S. Imaginea nu are nimic in comun cu Kamasutra, mancarea ramane delicioasa oricand. Pofta buna! 😀

Ai gandit vreodata din aceasta perspectiva?

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.