In cercul meu de cunostinte- baieti, mi-au ajuns deseori la ureche multe vorbe despre cum se traduce in societate feminitatea.

Nu un corp gol, expus inseamna neaparat senzualitate sau dorinta.

Din pacate, chiar femeile insele incep intregul labirint de relatii intre sexe si dau tonul acestei greseli.

O femeie, sau mai bine scris o femeie adevarata are atitudine, stie sa adopte hainele potrivite, o bijuterie sau un machiaj adecvat. Lasciv poate fi si un gest sau modul in care rostesti cuvintele.

Jan, un amic de-al meu, spunea odata, ca rochia in sine reprezinta esenta feminitatii, obiectul vestimentar care o pune in evidenta. Eu as adauga ca alaturi de rochia aia croita intocmai dupa forma corpului, o bratara, o pereche de cercei sau un colier subliniaza personalitatea. Sunt bijuterii care vorbesc pentru tine.

Sunt cateva zile pe an, cand impreuna, barbati si femei sarbatorim iubirea, ne sarbatorim pe noi insine si ne facem mici daruri.

Pentru ca ziua de 8 martie este aproape si imi doresc un cadou potrivit, nu alte surprize care sa nu ma caracterizeze, am ales o pereche de cercei rotunzi. Deja stiu si cu ce anume obiect vestimentar sa ii asortez. Prefer sa aleg in mod special bijuterii din argint.

Din punctul meu de vedere, bijuteriile sunt in aceeasi idee ca si hainele pentru o femeie, niciodata de ajuns. Niciodata nu se potriveste la noua rochie bratara sau inelul achizitionat cu doar cateva zile in urma. Deh, frumusetea cere inspiratie!

Eu va doresc o primavara frumoasa de care sa va bucurati -si ma jos, un film realizat de Iulia pentru magazinul online pe “rafturile” caruia mi-au facut cu ochiul cerceii pe care vi i-am aratat si voua.

8 Martie? Te astept cu podoabe noi!

Comments

Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.